Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt, hogyan álljak fel?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, hogyan álljak fel? (Csak toleráns válaszokat várok)

Figyelt kérdés
17 éves, meleg fiú vagyok. Fél éve találkoztam a barátommal, aki a szó szoros értelmében felforgatta az életem...beleszerettem. Előtte nem volt még senkim. Minden nagyon jó volt, de mindez pár hete megváltozott. Nem igen találkoztunk, ha igen akkor is durvább, mogorvább volt, és nemrég egyik este kiderült, hogy van valakije. Nagyon összevesztünk, tegnap pedig láttam egy lánnyal az utcán. Úgy éreztem meghalok. Mit csináljak???:(
2016. dec. 14. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

hát de most akkor heteró "lett" éppen?

vagy mi a gond? így nem teljesen érthető. na meg 17 évesen sztem ne számíts annyira komoly kapcsolatra, inkább kalandozgass csak, gyűjtsd a tapasztalatot, aztán ráérsz majd 25 éves korod körül kivit lenyugodni.

de kicsit részletezd a dolgokat ...

2016. dec. 14. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Melegből hetero lett? VANNAK MÉG CSODÁK!!!!
2016. dec. 14. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Próbálj több időt tölteni olyanokkal akik fontosak neked (pl. család, barátok). Tereld el a gondolataidat valahogy és ( ha esetleg eddig ezt tetted volna) ne hibáztasd magad. Ha TE úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt megtettél a kapcsolatotok érdekében akkor az Ő baja ha elhagyott valami lány miatt!

Sok sikert

2016. dec. 14. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen egytértek 3-sal. Engem is megcsaltak. Nagyon rossz volt. De rájöttem h kibe is voltam szerelmes. Ha egyáltalán annak lehetett nevezni. Ő biztos h nem szeretett. Na de most nem rólam van szó. Tereld a gondolataidat. Tényleg. Ne gondolj rá. Ha tudod valakivel nyugodtan beszéld meg az érzéseidet. Hidd el h nem jó ha benn tartod. Tapaszalat. Ne keresd vele a kapcsolatot ha ő nem is kiváncsi rád. Itt ő a vétkes fél. Ne fuss utána.
2016. dec. 14. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem is gondoltatok, hogy esetleg biszex a volt barátja?:D

Egyébként kérdező, beszéld ki a barátaiddal, sokat tud segíteni ha elvonják a figyelmedet

Hallgass zenét, adj időt magadnak, és próbálj előre nézni

Persze nehéz lesz, de tudd, hogy nem áll meg az élet, leszel még szerelmes, és boldog is

Sok szerencsét:)

2016. dec. 14. 20:38
 6/7 anonim válasza:

Őszintén úgy gondolom, hogy egy megcsalásnál soha nem a harmadik fél a leghibásabb. Ha egy kapcsolat jól működik, akkor képbe se tud kerülni egy kósza árny. Gondolkodj el azon, hogy mi nem működhetett a kapcsoaltotokban, hogy a következőnél legalább te ne kövesd el azokat a hibákat. Akkor tiszta lehet a lelkiismereted.

Arról meg, hogy hogyan állj talpra csak annyit tudok mondani, hogy kösd le magad, sose legyen üres időd, amiben eszedbe juthat.17 évesen még ne dőlj a kardodba, hogy a szerelmed elhagyott. Jön majd más, akit sokkal jobban fogsz szeretni.

26/F

2016. dec. 16. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
én meg úgy gondolom h kicsit túlzásba visszük ezt a megcsalás-dolgot. főleg ilyen korban, te jó ég, mit vársz? sztem az lenne kifejezetten beteges és csak néznék mi van, ha vki 17 évesen azt mondja h neki senki más nem kell, csak XY és kész. ilyen egyszerűen nincs, tombolnak a hormonok, az ember kalandozni akar, nagyon sok szép csaj / srác van a világon, semmi extra nincs abban, ha pl van egy fix társa, de mellette becsúsznak kalandok. az persze más, ha ebből kapcsolat lesz, az már valóban megcsalás, csak az meg nem értelmezhető ebben a korban.
2016. dec. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!