Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire legyek toleráns?
Nem biztos, hogy igy a legjobb feltenni a kerdesem, de megmagyarazom. Vam egy srac, akivel iden ismerkedtunk meg egymassal, es ugy tunik, hogy szimpatikusnak tartjuk a masikat, talan be is jovok neki. En is kerdvelem a szemelyiseget, meg kulsore is egszen tetszene, ha kicsot gyakrabban mosna hajat. Azt mar elfogadtam, hogy nem borotvalkozik minden nap, de amikor latom a hajat, jhogy milyen apolatlan (raadasul hosszu haja van), akkor elbizonytalanodom, hogy vajon ha osszejonnenk, kepes lennek-e beleturni a hajaba vagy valami...
Nem vagyok az a plazacica tipus, de azert egy bizonyos fokig szeretek adni a kulsore. Hogy legalabb az elso benyomasom az emberekre pozitiv legyen.
Nyilvan abszurdan hangzik, hogy a hajmosasi szokasai miatt nem lennek a baratnoje, de titeket ez mennyire zavarna?
16L
Engem zavarna, ha ápolatlan.
Ha annyira tetszene, akkor ez nem lenne akadálya annak, hogy összejöjjünk, de biztosan valahogy a tudtára adnám, hogy gyakrabban kéne hajat mosnia.
Pl. a barátomnak a két szemöldöke között az orra tetején van pár nagy szőrszál. Szerintem nagyon sokat ront a kinézetén és olyan ápolatlannak néz ki tőle. Szóval én szedtem a szemöldököm és odamentem hozzá, hogy akkor neked is kiszedem azt a pár kóbor szálat :) Nem haragudott meg, azóta ő szokott szólni, hogy szedjem ki neki :) Szerintem minden meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!