Csak szerintem iszonyat felelőtlenek, tolerátlanok a szüleim? SOS
Hát én nem örültem volna neki, ha hallottam volna őket szexelni, az biztos...
Viszont az ő házuk, úgyhogy nincs mit tenni...
Tegyél be valami zenét, vagy hangosítsd fel a TVt. :(
Hát, figyelj. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy összeszeded a bátorságodat, és beszélsz velük róla hatszemközt.
Elmondhatod, hogy hallottad őket a múltkor, és szerinted nem jó dolog, hogy az öcséd is fültanúja volt ennek a dolognak.
Egy család vagytok, egy helyen éltek, ha valami zavarja valamelyikőtöket, meg kell tudni beszélnetek a problémát, kompromisszumot kötni, stb. Az egy fedél alatt élőknek toleránsnak kell lenniük egymással, így kell működnie ennek egy családi otthonban.
A szexualitás sok helyen sajnos tabu téma, de igenis kell róla beszélni! Ha zavar, hogy hallod őket, mondd el nekik. Csak így lehet megszüntetni a problémát, lehet, hogy fogalmuk sincs arról, hogy az egész "akciót" hallani lehetett.
Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
igen,én is így értettem...akkor küldjenek el a mamáékhoz..
Köszönöm az edigi válaszokat:)
Ha meg nem szexelnének, akkor meg azt írnád ki, hogy a szüleid csalják egymást.
Ilyenkor nem tudtok az öcséddel elmenni valahova? Nagymama, rokon, játszótér, strand...
menjetek már, a kielvezéssel,
intelligens ember soha NEM zavarja a magánéletével a környezetét
Ha ez még ráadásul a nevelésére bízott gyerekeket is érinti, akkor felelőtlen, ostoba, és perverzitásig érzékelten magatartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!