Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek rá hogy a párotok megcsalt?
Az alkalmikat a levelezéséből tudtam meg.
Viszont mikor már másik pasival is kavart, akoor ugye elég furcsán viselkedett.
Furan viselkedett, nem akart talalkozni
Vegul megneztem a telefonjat
Láttam a nővel egy bevásárlóközpontba:)
Én emeleten voltam ő lent szóval csak én láttam. Érdekes volt :)))
furcsa viselkedés, tudta hogy tudom a fész jelszavát és ő is az enyémet... eléggé érdekes volt, hogy ott tárgyal nyiltan :D
egy ilyen párbeszédet képzeljetek el, hogy a pasi kérdezte a csajt, hogy "szeretnéd, hogy berakjam neked" exem meg rá írta, hogy "ühümm" és egy csomó szmájli meg hasonló szövegek
mikor rá kérdeztem, halál nyugodt arccal enyit mondott, "most mit kellett volna rá írnom?? azt, hogy nem??"
tudtam, hogy nem 100as, de hogy ennyire :D
A legjobb barátnője elmondta, miután ő akart engem elcsábítani, de mondtam, hogy én inkább maradok hű- mutatott bizonyítékot is és úgy dobtam a kurv'-t hogy mindmáig nem ért le :D
Nagyon szarul esett az egész. Hetekig máson se járt az eszem. Idővel jobb lesz- de addig is töltsd az idődet mással, vedd le a figyelmed a másikról. (Gondolom te is ezért kérded)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!