Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 1,5 évet voltunk együtt, aztán nagyon csúnyán megcsalt, kocsiban szexelt egy sráccal amit a saját szememmel láttam hogy a barátnőjének írta mert sikerült belépnem a facebookjába, aztán kiderült hogy nem is egyel tette ezt, hatalmasat csalódtam elhagytam, már 4 hónap telt el de még mindig bennem van nincs önbizalmam, félek kapcsolatba lépni újra hogyan éljek ezzel együtt? kinek volt már ilyen? hogy tettétek tul magatokat rajta?

2019. febr. 24. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%

Csald meg te is!

(egyébként ehhez idő kell... VAGY egy másik barátnő)

2019. febr. 24. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

sok idő kell hozzá

De ne legyen egyből egy másik barátnőd, mert ne használd ki szegény lányt a te szomorúságod miatt.

Inkább egy normálisabb lanyt választottál volna..gondolom ő is az a kis tini-ribi volt és ezért történt ez meg veled. Egy normalis lányt kell választani, ha komoly kapcsolatot szeretnél. Meg kell ismerned őt, ki kell tapasztalnod hogy érdemes-e vele együtt lenned vagy sem.

2019. febr. 24. 13:14
 3/12 anonim válasza:
36%
19 éves vagy. Nevetséges. Túl fogod élni.
2019. febr. 24. 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá. Másfél éve hagytam el az exem megcsalásért és még mindig nem kell másik pasi mert nem tudok bízni. Bár jelenleg nem is foglalkoztat majd ha eljön az ideje akkor lesz.
2019. febr. 24. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát tényleg az idő segíthet. És ne magadat hibáztasd hanem őt. Esetleg ha új partnert keresel, akkor a fiatalabbak megbízhatóak, gondolok itt a 16-17 évesekre. Ők még azzal vannak elfoglalva, hogy mikor kivel veszítik el a szüzességüket, nem pedig azzal hogy fűvel-fával szexeljenek. De először tedd túl magad rajta és fogadd el. A teljes továbblépésben pedig már biztos szerepe lesz egy új lánynak akiben megbízhatsz :D
2019. febr. 24. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen menj rá 15-16 évesekre! Megbizhatobbak! Illetve tedd túl magas rajta, biztos szeretted, de megcsalt és egy r””bi volt! Tehát az ilyeneket le kell majd mindig is szarni! Ha úgy érzed kel valaki melléd. Akkor gyere össze valakivel megint oszt kész!
2019. febr. 24. 14:07
 7/12 SIDLER22 ***** válasza:
67%
Én tudom magamról, hogy ha én valakihez közelednék akkor én ahhoz nagyon ragaszkodnék és a mai lányokat ismerve úgyis megcsalna előbb utóbb. Ezért inkább elszigetelem magam a lányoktól és nincsenek ilyen gondjaim :) 19 éves vagyok és sose volt még barátnőm.
2019. febr. 24. 14:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Na úgy ne gondolkozz, mint a hetes, mert akkor örökre egyedül maradsz. Nem miden lány lenne képes megcsalni a pasiját. Ha találsz egy erkölcsökben gazdag lányt, és boldoggá teszed minden téren, akkor nem akar majd megcsalni.

Én se lennék képes rá 16/L

2019. febr. 24. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem megoldás az, hogy elbújsz a világ elől és inkább nem keresel nőt, mert "úgyis megcsal". Ha így fogtok hozzáállni, akkor meg is csalnak, el is hagynak, akár t1n1r1b1 akár normális lányról van szó.

Exem elhagyott 2 év után, fájt, sokat sírtam amit nem szégyenlek, mert tudom, hogy őszintén szerettem és sose volt szándékomban őt megbántani. 2-3 hónap után már helyrejöttem, 18 voltam felesleges túllihegni ezt az egészet úgyis jön más. Én magam is komoly kapcsolatot akarok, mert egyszerűen nem jön be a fűvel fával életvitel. Nekem kell egy biztos pont az életembe, ezért olyan lányt kerestem, aki hasonlóan gondolkodik. Eltelt bő fél év és meg is találtam. Nem kell ilyen korban túlságosan belemerülni, nem a feleséged volt, nincs ami összeköt vele (úgy igazán, gondolok itt közös vagyon, gyerek) el kell felejteni és jön más. Persze, hogy fáj ha megcsalnak, nekem is volt benne részem (féligmeddig) tehát áttérzem, de el kell felejteni, hisz fiatal vagy még.

F/19

2019. febr. 24. 15:34
 10/12 SIDLER22 ***** válasza:
100%

#8-as!

Itt vannak a gondok. Hogy minden téren boldoggá tenni. Ezt mégis, hogy kéne értenem? Illetve hol fogok olyan lányt találni akibe van annyi, hogy nem néz másik fiú után? Itt gyakorin? Vagy társkeresőn? Vagy valami hangos buliba? Van egy nagyon aranyos és csendes lány aki a baráti társaságunkkal szokott mászkálni. Kicsit magányos, de azért el van ő is. Mikor már kezdtem azt gondolni, hogy "végre valami kellemesebb lány..." előveszi a viszkisüveget meg a cigit. A cigit elszívja. Aztán a viszkisüveget félig megissza. Most erre mit mondjak?

A másik. Szép lány. Tetszik és már párszor kimászkáltunk vele. Gondolom magamba, hogy veszem a bátorságot és megkérdezem, hogy van-e barátja. Erre előveszi a telefonját és valami hülye alkalmazásba mutatja, hogy

- "már ENNYI napja [kb 43] együtt vagyok a pasimmal!"

- "Ó hát gratulálok hozzá! Akkor többet nem is kérdeznék köszönöm szépen :)"

És itt vesztettem el minden reményemet amit a lányokba fektettem :( ez a generáció valahogy nem nekem való ilyen téren.

2019. febr. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!