Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 1,5 évet voltunk együtt, aztán nagyon csúnyán megcsalt, kocsiban szexelt egy sráccal amit a saját szememmel láttam hogy a barátnőjének írta mert sikerült belépnem a facebookjába, aztán kiderült hogy nem is egyel tette ezt, hatalmasat csalódtam elhagytam, már 4 hónap telt el de még mindig bennem van nincs önbizalmam, félek kapcsolatba lépni újra hogyan éljek ezzel együtt? kinek volt már ilyen? hogy tettétek tul magatokat rajta?

2019. febr. 24. 12:55
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:

Ne magadat hibáztasd más emberek gerinctelensége miatt, ennyi a titok. Hogy lásd be, hogy nem a te hibád volt, csak kifogtál egy ilyet. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki más is ilyen, és hogy más is ugyanezt fogja tenni. Amint ezt tudatosítod magadban (belátva a saját szerepedet is a dologban, őszintén), újra fogsz tudni bízni az emberekben és az önbizalmad is helyrerázódik.

29N

2019. febr. 27. 15:35
 12/12 anonim válasza:
ne csugedj el tul leszel rajta ,es orulj annak ,hogy most tortent,es nem kessob mikor mar csalad is van ,a sorstol mindenki megkapja ami jar neki
2019. márc. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!