Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemnek új barátja van lassan kétt hete és én megtudtam hogy megcsalja! Az exemnek nem mondtam el. Tegyek valamit!?
Igen!
Megharagszik mostani párjára a megcsalásért, rád pedig azért, mert tőled tudta meg!
No és rád a másik csaj is megharagszik.
.
"Ex-ed ('volt'), tehát már semmi közöd ahhoz, hogy mit csinál, és mit csinálnak vele.
Csak a xart akarod keverni?
Gondolod, visszakapod ezzel?
A rossz hír hozóját is utálják!
.
Csak úgy mellékesen: van bizonyítékod is a megcsalásrol, vagy csak hallomásból tudod?
Netán még abból sem, csak te találtad ki?
Ne tegyél semmit, mert aligha fogja tőled elhinni. Majd azt gondolja, hogy így akarod őt visszaszerezni...
F.
Bizonyosodj meg róla hogy igaz.
Ha igen akkor mond el nyugodtan. Az igazságérzetednek jó. Az exed megutál ezért akkor ő egy idióta. Az igazsághoz meg mindenkinek joga van. Az a szarrágó mag vállalja a felelősségét a tettének.
Ha kiderül és együtt maradnak az erősíti ha kapcsolatot, ha meg szétmennek akkor legalább nem húzzák egymás idejét. Ne pocsékoljunk éveket gerinctelenekre. Neked hogy esne ha kiderülne hogy évek óta csalnak és otthon meg mosolyognak a szemedbe.
Két hetes kapcsolat?
Ez csak neked tűnik annak, egyébként kevesebb, mint egy akciós kávé az utcán, állva elfogyasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!