Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal, de nagyon hiányzik. Ismerkedik most egy lánnyal, és mikor ezt megtudtam, azóta csak sírok. Többi lent. Miért sírok, miért hiányzik? L
Azért szakítottam vele, mert nem lettem belé szerelmes (mielőtt összejöttünk nagyon jó barátok voltunk, és nagyon megszerettem) de ő belém igen. Barátok maradtunk, de most már eléggé távolságtartó. Napok óta nem ír, és megtudtam, hogy egy másik váosban lakó lánnyal ismerkedik. Ekkor rámjött a sírás. Hirtelen minden közös képet kitöröltem, és haragudtam rá. Ha annyira szeret, akkor miért néz más lány után? Azért, hogy elfelejtsen? Nagyon fáj. Nagyon hiányzik. Minden nap 10 percenként nézem a telefont, hogy vajon írt-e. De nem. Jönnek elő az emlékek. Soha senki nem bánt így velem, mint ő. Soha senki nem nézett még így a szemembe, mint ő. Mindig szerettem vele lenni, alig vártam, hogy láthassam, hogy írjon, hívjon, meglepjen...örültem, ha mosolyogni láttam, és szerettem, ha kötekedett. Minden hiányzik, ami vele kapcsolatos.
Nade kérdés az, hogy miért? Csak nem beleszerettem? Vagy mi ez?
Nem szerettél bele:D az 5os válaszolóval érték egyet.
Tapasztalatból mondom mert nálam is volt ilyen helyzet.
Tök jól elvoltunk egy szinten szerettem is sok közös emlék. De szakítottam mert nem éreztem azt a plusszt. Majd ezek után nem is akart semmit tőlem pedig ő szerelmes volt.
Aztan fájt az hogy nem keres az egomnak, te csak birtokolni akarod őt.
És most gyanítom úgy érzed hogy életed szerelme lehetne olyat keresel mint ő stb.
De dőlj be neki. Pár hónap megismersz esetleg valakit akit tényleg szeretsz, és nem ugy gondolsz vissza rá hogy szerelmes lettél bele.. Hanem hogy basszus barátoknak jók vagyunk hülye voltam anno hogy azt hittem szeretem"
Na a lényeg h az ego a büszkeség az érzelmek nagy játékosok:D és erre fogadni mernek hogya te esetedben is ez lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!