Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barétommal, mert elhanyagolt és most derült ki, hogy végig csalt. Hogy legyek minél hamarabb túl rajta?
Nekem ez segített, miután szakítottam a volt barátnőmmel; ha eszedbe jut ne a szép pillanatokra gondolj. Gondolj olyanra amit nem szerettél benne, ami idegesített téged a személyiségében. Ilyen közösségi oldalakon meg nyugodtan tiltsd, töröld. Semmi vele kapcsolatos infót ne láss.. Ezek mellé még egy nagy adag türelmet és kitartást szeretnék kívánni, az idő segíteni fog (én se hittem el, de így van)! Egy ilyen senkiházi pedig ne vegye el a kedved bármitől is. Legyél a barátaiddal, vedd körbe magad olyan emberekkel akik pozitívak egy kicsit, akiknek élvezed a társaságát. Keress új hobbit, bármi..
Depis zenét ér hallgatni amúgy, nyugodtan pihend ki a dolgot a magad módján (hisz így egészséges, ne folytsd vissza az érzéseidet), de fokozatosan el kell engedni.
Ha pedig úgy érzed beszélgetésre van szükséged írj csak, szívesen segítek. Addig is kitartást!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!