Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az történt hogy a barátom öngyilkos lett azért mert szakítottam vele. Akkor most a halála az én lelkemen szárad?
Nem tehetsz róla.
Ne emészd magad. Van aki gyenge, és ez nehéz dolog. Nekem sokminden más miatt volt hasonló gondolatom.
És nem az akkor aktuális dolog miatt, csak épp az volt az a bizonyos csepp, tudod utólag már hülyeség az egész, akkor is ha akkor épp , nehéz volt szinte minden, akár egy lélegzet vétel is az volt.
( Átvitt értelemben )
Az öngyilkosság az gyávaság, menekülés, önmagad elől főleg, hisz azt érzed,hogy Te , Te nem vagy elég jó, az élethez, vagyis ahhoz hogy leküzd a problémáid. És hasonlók. Fejben dől el.
Nem vagy hibás. Tudom, fáj, de te is túl leszel rajta , csak légy erős mikor annak kell lenned. És sírj, amikor sírni kell, vagy csak mert jól esik akkor, ott .
És nem kérek privátot. Csak lépj túl ezen. Mikor már úgy érzed, túl tudsz lépni rajta. Addig nem kell. Rendben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!