Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Nektek mi az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? Nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

(Nem kérek privátot)

Úgy vettem észre, hogy a hasonló korú (tehát 12-18 éves) lányoknak szinte mindig ugyanolyan típusú srácok jönnek be; vékony, szálkás, babapofi fiúk.

Itt megjegyezném, hogy egyrészt senkit sem ítélek el a kinézetéért, sem azért, hogy mi tetszik neki, csak egy kérdés, másrészt meg azt, hogy nekem pont másféle srácok tetszenek. Nekem kifejezetten a magas, nagydarab (izmos, de nem túl száraz), szakállas, hosszúhajú férfiak tetszenek, illetve inkább fog meg egy kicsit csúnyább, de karakteres arcú férfi, mint egy szép arcú fiú.

Szerintetek ez csak egyfajta múló szeszély, vagy tényleg mindenkinek az ideálja ilyen? Illetve lányok, akik hasonló korban vannak/voltak, milyen fiúk tetszenek/teszettek?

2019. márc. 25. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Általában az tetszik a lányoknak, akinek jó a kisugárzása. Fontos mellette az is, hogy hogy néz ki persze, ápolt-e és hogy hogy öltözködik, meg mellette sok egyéb dolog. Lehetséges, hogy igazad van, sok lánynak tetszenek az ilyen típusú fiúk, de valószínűleg ahogy te is írtad ez múló szeszély. Találkoztam már kivétellel, akinek nem nagyon tetszenek az ilyen srácok, de ott vagy az van, hogy nagyobb darab a lány vagy pedig nagyon kicsike és kompenzálni akarja egy nagyobb csávóval, aki férfiasabb. Jó pár lány olyan 16-17 éves koruk(van aki később olyan 18-20 között) körül kezd el egyéjszakázni mindenféle csávóval és ott rájönnek, hogy nem azok a legjobb pasik, akiket eddig a legjobbnak tartottak. Így tapasztalatot szereznek, ránézésre is könnyebben megállapítják, hogy ki tökös gyerek és ki nem. Így olyan 21 éves korukra a lányoknak szerintem kialakul egy olyan ideál, ami valós, tehát az a férfi, aki tényleg illik az igényeikhez. Nyilván nem kell összefeküdni rengeteg csávóval, hogy legyen egy "valódi" ideálja az embernek, de idő az mindenképp kell hozzá és tapasztalat. Ugyan ez ránk, a srácokra is igaz.

18/F

2019. márc. 25. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 vagyok és ugyanazt preferálom mint te. Eszembe sem jutott azon gondolkodni hogy másnak mi az ideálja, nem vagyunk egyformák. :)

Jo mondjuk nekem testalkatra annyi a lényeg hogy kövér ne legyen azonkívül mindegy. De a hosszú haj szakáll stb nekem is bejön. Szóval nyilvàn nem vagy egyedül.

2019. márc. 25. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 17 vagyok, és kifejezetten nem jönnek be az ilyen "babapofi", vékony fiúk. Nekem is valamiért a szakállas, szőrös, nagyobb férfiak jönnek be. Azok a favágók:D

A környezetemben élő lányok nem igazán értenek meg, de én sem őket. Ilyen ez, mindenkinek más az ízlése. A jelenlegi divat meg valóban ez a vékony típus,de még bőven változhat ez az idő előrehaladtával.

2019. márc. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!