Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így tetszhet az alkatom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így tetszhet az alkatom a lányoknak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet , hogy igen jó képű meg jó beszédű vagyok! Viszont csak 173 cm magas. És ehez vagyok 68 kg! És sok zsír van a hasamon hiába edzek mellé! Mindenki azt mondja , hogy fogyjak le -10 kg-t! Le akarok de , azzal jól be is szálkásitanék, de nem megy nem vagyok olyan erős , hogy 3 hónap alatt le tudjam adni pl

ma meg próbálok egész nap semmit nem enni max este egy kis zőldség! Már annak is őrülnék ha olyan 60-ig le tudnék menni! Amúgy is már

16 éves vagyok ápr 16-án már 17 :(!. Szerintetek még lehet barátnőm vagy ki futottam az időből, úgy értem ebből a jó kis kamasz szerelmi életből, amit nem szerettem volna ki hagyni? És nekem nem sokára már dolgoznom kel... Arra megyek , hogy szép legyen , nekem tetszen, vagy velem egy idős legyen vagy fiatalabb! Legyen alakja. Ne legyen azért alacsony se. Illetve legyen egy kis egója, de rendes legyen és visszahúzodobb de ne full csöndes, és ne legyen buta se, bár nagyon okos se! Nem akarom , hogy ki oktasson! Ilyen lányt is találhatok? Mert , hogy Cegléd környékén lakok , laknak haverok Érden, oda is járok néha! Néha bulizni szoktam Pesten meg Vácon is!

2019. febr. 25. 12:31
1 2
 11/11 tele válasza:

Szia!

Gondoltam megosztom veled az én helyzetemet.

18éves vagyok,lassan 19.Én sem érzem magam csúnyának,többször mondták idősebb lányok,nők hogy helyes vagyok,csak nem az ő korosztályuk.:) Szóval a gond,hogy néha előjön pár pattanás.Régen rengeteg volt,de tényleg és emiatt kaptam is hideget,meleget,és semmi önbizalmam meg alapból is visszahúzódó vagyok.Szóval most 18évesen kb 2x voltam "szerelmes" de azokat sajnos elrontottam azzal,hogy nem mertem lépni,féltem a visszautasitástól.Szóval te még 16évesen ne félj ettől.Jövőre én is megyek dolgozni,én már kezdek félni,hogy ha eddig nem volt időm,és bátorságom csajozni akkor munkamellett hogyan lesz? Ja bennem még az is közrejátszik,hogy szegényebb családból származom,és kb minden alkalmat megragadok,amiben pénzt tudok keresni,ebből már megcsináltam a jogositványt,autót vettem.Most talán alakulgat egy osztálytársammal a kapcsolat,legalábbis ha lesz merszem lépni,mert úgy vettem észre ad jeleket.Szóval várj türelemmel,és ne görcsölj rá.Én már hallottam vissza a faluból azt,hogy biztos meleg vagyok,mert még nem láttak az utcán lánnyal,és általános iskolai osztálytársakat igen.A különbség annyi,hogy nekem van már mit felmutatni,nekik nincs tárgyban.

2019. márc. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!