Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így tetszhet az alkatom a lányoknak?
Az a helyzet , hogy igen jó képű meg jó beszédű vagyok! Viszont csak 173 cm magas. És ehez vagyok 68 kg! És sok zsír van a hasamon hiába edzek mellé! Mindenki azt mondja , hogy fogyjak le -10 kg-t! Le akarok de , azzal jól be is szálkásitanék, de nem megy nem vagyok olyan erős , hogy 3 hónap alatt le tudjam adni pl
ma meg próbálok egész nap semmit nem enni max este egy kis zőldség! Már annak is őrülnék ha olyan 60-ig le tudnék menni! Amúgy is már
16 éves vagyok ápr 16-án már 17 :(!. Szerintetek még lehet barátnőm vagy ki futottam az időből, úgy értem ebből a jó kis kamasz szerelmi életből, amit nem szerettem volna ki hagyni? És nekem nem sokára már dolgoznom kel... Arra megyek , hogy szép legyen , nekem tetszen, vagy velem egy idős legyen vagy fiatalabb! Legyen alakja. Ne legyen azért alacsony se. Illetve legyen egy kis egója, de rendes legyen és visszahúzodobb de ne full csöndes, és ne legyen buta se, bár nagyon okos se! Nem akarom , hogy ki oktasson! Ilyen lányt is találhatok? Mert , hogy Cegléd környékén lakok , laknak haverok Érden, oda is járok néha! Néha bulizni szoktam Pesten meg Vácon is!
Hát haver ilyen alkattal ne is erőtlesd, 16 évesen már esélytelen vagy...
Tőrödj bele, az élet kegyetlen :(
Pls válaszoljatok
még 14-15 éves szép, csinos lányok! Egy nagyobb darab fiú bejön nektek ez egy haveromrol szolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!