Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak mennyire jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mennyire jön be ha egy fiú tud shuffle-zni? 17/F

Figyelt kérdés

2018. nov. 30. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ezért fogok összejönni egy sráccal viszont menő(csak mert én nem tudom megcsinálni :( )

16L

2018. nov. 30. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy ,mit csinálni??
2018. nov. 30. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Tetszik ha egy fiú tud táncolni mert én nagyon szeretek. De a shuffle nem "feltétel"
2018. nov. 30. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam shufflet mert konkrétan azt szeretném megtanulni. Amúgy nem is azt várom hogy ezért jöjjön össze valaki velem
2018. nov. 30. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
melyik shuffle?
2018. nov. 30. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Discoban bejön a csajoknak,de azon kívül nem sokra mész vele😉😂...(Tapasztalat)19/F
2018. nov. 30. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Menő tánc :D Én hip-hop-t tanulok és emellett otthon gyakorlom a shuffle táncot. Írtó nehéz :D

Diszkóban sokra mész vele, ott nagyon díjazzák ezt a fajta tánc típust.

18/L

2018. dec. 1. 17:37
 8/8 anonim válasza:
hello szia xd
2018. dec. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!