Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos a lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a lányoknak a külső? Ha ronda vagyok, akkor semmi esélyem sincs?

Figyelt kérdés
2019. jan. 20. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Sajnos ez a trend ma . Én semmin se lepődök már meg. Rohadt amerika hibája és a médiájuk.
2019. jan. 20. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
HIDD EL, NEM a külsöddel van baj, hanem belül is nagy gondok vannak, ha ilyen kérdést kiírsz!
2019. jan. 20. 19:57
 3/12 anonim válasza:
79%

Próbálkozz olyan lánynál aki szintúgy nem a külsőségeivel foglalkozik:)

És ne full bunkón nyomulj, hanem add magad. Ha normális a lány, akkor értékelni fogja.

19/L

2019. jan. 20. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Ahh mintha csak a lanyok lennének ilyenek

A fiúk nem a szép arcot jó testet nézik?

2019. jan. 20. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Miért kell mindig mindenben általánosítani, még ma sem fogom fel, épp ésszel?!!
2019. jan. 20. 20:18
 6/12 anonim válasza:
64%

Ne legyél álszent, neked sem kellene ronda nő.

Mindig ugyanaz a mese. A rondák elsírják a bánatukat, hogy ők senkinek sem kellenek, de amikor odavet eléjük a sors egy másik ronda embert, elutasítják.

A kemény igazság az, hogy az a ronda nő való hozzád, akire nem írtál rá társkeresőn vagy akihez nem mentél oda. Hiába keresgélsz a 7/10 között, ha csak 2/10 vagy. Amint erre rájössz, meglesz a nő is.

2019. jan. 20. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Nekem volt szép barátnőm és szakítottam vele mert egyszerűen a belsője nem egyezett az ennyimmel. Teljesen más EMBEREK voltunk és hiába volt számomra 10/10 (de tényleg!) Egyszerűen nem fértünk össze és nem tudtam jót beszélgetni vele... Nekem nem a külső a lényeg ez a lány után, hanem egy lelki társ aki megért és lehet vele beszélgetni, akit érdeklek stb.

18/F

2019. jan. 20. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Kezdem unni az efajta kérdéseket. Nem csak a külső számít. Ha van benned önbizalom (jelenleg nincs) az rengeteget dob a dolgon! Fogadd el magad, vagy változtass a külsődön. Szedd össze magad, mert az ilyen nyavalygással viszont semmire sem mész!
2019. jan. 20. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Nem a külsőddel van a baj, hanem az önbizalmaddal.

Azzal, hogy nem vagy igazi férfi. Fejleszd magadat mostantól kezdve, és járj el edzeni.

Légy igényes.

Egyébként neked miért nem tetszenek a kevésbé csinos lányok ?

Csak mert ezt visszafelé is meg lehet kérdezni !

2019. jan. 20. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

A külső az első találkozáskor ,,fontos", utána a személységed számít szóval de, lenne esélyed, csak valószínűleg önbizalmad nulla.

Vagy szerezz magadnak valahonnan önbizalmat vagy nézd meg, mitől vagy ronda, változtasd meg és aztán szerezz önbizalmat.

2019. jan. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!