Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a lányoknak a külső? Ha ronda vagyok, akkor semmi esélyem sincs?
Próbálkozz olyan lánynál aki szintúgy nem a külsőségeivel foglalkozik:)
És ne full bunkón nyomulj, hanem add magad. Ha normális a lány, akkor értékelni fogja.
19/L
Ahh mintha csak a lanyok lennének ilyenek
A fiúk nem a szép arcot jó testet nézik?
Ne legyél álszent, neked sem kellene ronda nő.
Mindig ugyanaz a mese. A rondák elsírják a bánatukat, hogy ők senkinek sem kellenek, de amikor odavet eléjük a sors egy másik ronda embert, elutasítják.
A kemény igazság az, hogy az a ronda nő való hozzád, akire nem írtál rá társkeresőn vagy akihez nem mentél oda. Hiába keresgélsz a 7/10 között, ha csak 2/10 vagy. Amint erre rájössz, meglesz a nő is.
Nekem volt szép barátnőm és szakítottam vele mert egyszerűen a belsője nem egyezett az ennyimmel. Teljesen más EMBEREK voltunk és hiába volt számomra 10/10 (de tényleg!) Egyszerűen nem fértünk össze és nem tudtam jót beszélgetni vele... Nekem nem a külső a lényeg ez a lány után, hanem egy lelki társ aki megért és lehet vele beszélgetni, akit érdeklek stb.
18/F
Nem a külsőddel van a baj, hanem az önbizalmaddal.
Azzal, hogy nem vagy igazi férfi. Fejleszd magadat mostantól kezdve, és járj el edzeni.
Légy igényes.
Egyébként neked miért nem tetszenek a kevésbé csinos lányok ?
Csak mert ezt visszafelé is meg lehet kérdezni !
A külső az első találkozáskor ,,fontos", utána a személységed számít szóval de, lenne esélyed, csak valószínűleg önbizalmad nulla.
Vagy szerezz magadnak valahonnan önbizalmat vagy nézd meg, mitől vagy ronda, változtasd meg és aztán szerezz önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!