Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a lányok, akik számára nem fontos a külső? Én eddig eggyel nem találkoztam, de itt elvileg az összes lány ilyen.
Honnan jön ez, hogy nem fontos a külső ?
Gyümölcsből is azt veszi az ember ami szép.
Ilyenek a mai lányok
Csak a jóképű justin bieber pasikat kergetik éjjel nappal
Kevés olyan lány van, akinek egyáltalán nem fontos a külső, nekem is számít valamennyire, azért nálam legyen magasabb, legyen igényes, ne koszos melegítőben járjon egész nap meg ne kirohadt fogai legyenek.
Vagy már ennyi sem bárható el a mai fióktól? Mert egyre jobban kezdem azt érezni, hogy már ezek is túl nagy igények...
Elsőre szerintem mindenkinek számít a külső,egy kapcsolatban a fizikai vonzalom alap.És persze mindenkinek más a szép.Van aki szerint ronda leszel,másoknak pont te leszel az esete.
Én inkább azt mondanám,hogy vannak olyanok akiknek a külső fontosabb a belsőnél,és simán elvegetálnak egy olyan ember mellet,akivel semennyire nem illik össze a személyiségük,idegesítik a másik szokásai,vagy hogy tök hülye, vagy bármi,de legalább jól néz ki.
A másik csoportba azok tartoznak,akiknek a belső fontosabb, szóval nem maradnak meg olyan mellet,aki "csak" jól néz ki de amúgy meg egy debil.Ők ha megtalálják a személyiségben tökéletesen hozzájuk illő embert, akkor az sem érdekli őket,ha nem egy szépség a pasi/csaj, mert a belső miatt szépnek fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!