Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a lányoknak ha bunkó vagy velük?
Figyelt kérdés
Mostanában több lánna is felvettem egyfajta bunkóbb stílust, kifejezetten chatelésnél, többszór ráztam le őket bubkó módon, meg ignoráltam őket és azt vettem észre méginkább csak írnak satöbbi.2019. jan. 27. 11:40
1/17 A kérdező kommentje:
17f
2019. jan. 27. 11:40
2/17 anonim válasza:
Érdekes mert ha velem valaki flegmazik azt rogton tiltottam 😀
16l
3/17 anonim válasza:
Ha velem valaki flegmázna, "ki oktatnám" majd addig ignorálnám míg helyre nem jön az esze. Mindenki más i guess.
4/17 A kérdező kommentje:
Nemtudom, ezek többsége azok a mindehéten bulizós, mellkipakolós lányok. Flegmázol velük, és méginkább kúsznak utánad.
2019. jan. 27. 11:46
6/17 anonim válasza:
Ez csak az idióta rib..nek jön be de izlések és pofonok. Ha velem bukozik egy srác megmindom hogy vagy változtat vagy engem hagyon békén.
16L
7/17 anonim válasza:
Velem próbálj meg flegmázni azonnal dobnálak ki vagy tiltanálak le :D
8/17 anonim válasza:
Minden csajnak bejön, azoknak főleg, akik ennyire hangoztatják (például itt is), hogy ez nem igaz.
Ennek evolúciós okai vannak. A nők mindig is alárendelt szerepben voltak a férfiakhoz képest, ez egyszerűen beléjük van kódolva, hogy egy erőskezű férfi kell nekik, aki uralkodik felettük.
Egyenjogúság, meg girl power, meg minden marhaság, de ezeket a génjeinkbe kódolt ösztönöket nem lehet kiírtani.
9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is itt csak hangoztatják, de ha külsőre bejönne nekik nagyon egy srác és bunkó lenne. Ők is ugyanúgy tepernének utána...
2019. jan. 27. 13:16
10/17 anonim válasza:
Hidd el, volt már nem is egy aki ilyen bunkó volt és közben bejött
Akkor kerestem mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!