Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön be a lányoknak ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a lányoknak ha bunkó vagy velük?

Figyelt kérdés
Mostanában több lánna is felvettem egyfajta bunkóbb stílust, kifejezetten chatelésnél, többszór ráztam le őket bubkó módon, meg ignoráltam őket és azt vettem észre méginkább csak írnak satöbbi.
2019. jan. 27. 11:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem kiábrándít, ha valaki bunkó, lehet, hogy elsőre még azt hiszem, "csak rossz napja van", de ha már 2-3 alkalommal megtörténik, akkor hagyom
2019. jan. 27. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem jön beee ha egy fiú bunkó!!!!!!!!!!

Maximum az éretlen kislányoknál, mert azt hiszik, hogy menő vagy nem tudom!

De nagyon nem menő!

2019. jan. 27. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:
2-es válaszolótól kérdezném, anyádat is tiltod ha flegmán szól?
2019. jan. 27. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
A francokat tepernék utána, a külső vonzalma mindig is másodrendű volt számomra. Ha belsőre egy tapló, akkor magasról xarok rá, hogy mennyire jól néz ki. A tömegribikre igaz amit mondasz, na de nehogy már ők legyenek a mérvadók a női nemben.
2019. jan. 27. 20:30
 15/17 anonim válasza:
Azért, mert a lányok is az elérhetetlen pasikat szeretik.
2019. jan. 27. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

A te anyad szokott flegmazni? 😀

2019. jan. 27. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Fuu de bunkó ez a hülyegyerek is
2019. jan. 27. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!