Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai lányoknak még fontos...

A mai lányoknak még fontos az, hogy valaki törődjön velük?

Figyelt kérdés

Szeretnék ismerkedni olyan csinos lányokkal, akiknek fontos az érzelem, igénylik és megbecsülik, ha a párjuk oda van értük, minden nap elmondja nekik, hogy ők a legjobbak és érezteti is velük tettekben.

Nem tudom, hogy itt sikerül-e ilyen lányt találnom, akivel meg lehet osztani bármit, jól érezni magunkat.

Ha valakinek van kedve ismerkedni Budapestről vagy környékéről az írhat egy privátot.

25 F

2015. febr. 2. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiváló lelkitárs-alapanyag vagy! De sajnos amíg nem érezteted a dominanciádat, addig nem lesz csajod. Welcome to reality.
2015. febr. 2. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi neked a csinos? Linkelj egy példát mondjuk!
2015. febr. 2. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Tessék :)

[link]

2015. febr. 2. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
És magadról egy képet?
2015. febr. 2. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Lényegében a természetes szépség a fontos, ne legyen valakin 10 kg festék, és szerintem szépek a szolid kicsit visszafogott lányok.
2015. febr. 2. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor az idősebb korosztályban (30-asok) keress, mert nekik fontos az, amit te adni tudnál.
2015. febr. 2. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg kb. én is ilyesmiket nyújtanék egy nőnek, ha lenne. De ezt a dominancia dolgot mégis, hogyan kellene éreztetni?
2015. febr. 2. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

# 6/7

Teljes igazságot mondta.

2015. febr. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!