Szerintetek miért nehéz manapság rendes lányt találni, miért fontos ennyire a lányoknak a külső, a ruházat, a vagyon?
"hogy van legalább 280 lájka aképén,"
oké..
inkább lőj le nem fejtem ki a véleményem rólad :/
Őő egy kérdés.
Miért a facebookon éled az életed?
Ne a fb-n keress lányokat, hanem a valóságban. Vagy ha ragaszkodsz a fb-hoz, ne a pávasrác ismerősei között keresgélj, hanem olyan csoportokban/oldalakon amiket mondjuk te is szeretsz.
És komolyan, azt hiszed, bármit is számít, hány like van egy képen? Egymást lájkolják körbe valami bonyolult ismerősi hálózaton belül, ezzel ne foglalkozz.
nem gondolod h sokat foglalkozol mással?
Mellesleg ez nagy halom gőzölgő szarkupacnak nagyobb tisztelet jár mint egy életképtelen szánalomhuszárnak.
Figyeld nekem például nagyon-nagyon kicsit számít a külső. Bevallom (nem vagyok egoista) az én képeimet is 90 felett likeolják és még is egy kikötésem van hogy ne legyen 100kg felett. Nem érdekel ha ilyen ruhája vagy olyan telefonja ilyen haja olyan cipője egyszerűen nem érdekel. Az a lényeg, hogy a belső énje tetszen. Akibe most nagyon beleszerettem nem egy "fürdőruha modell" de szeretem és lehet hogy nem 280 like van a képén hanem 20 de akkor is. Persze a kis p* már bocsánat arra mennek mert az menő de aki a szívével szeret az nem.!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!