Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cuki vs visszataszíto?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuki vs visszataszíto?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban fiukhoz szolna a kérdésem,hogy mi az szamotokra egy lanyban,ami hat elégge visszataszítonak hat,illetve mi az,amit viszont cukinak talaltok benne,külsőleg-belsoleg is?

Kort se felejtsetek el írni!

Előre köszonom válaszaitokat:)

2019. jan. 18. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra cuki mondjuk egy lány mosolya, humora vagy valami tulajdonsága lenne az ami számomra aranyos :) külsőre nincs nagyon nagy igényem, igaziból mivel alacsonyabb vagyok az átlagnál akkor egy nálam alacsonyabb lány számomra külsőleg cuki :)

Visszataszító igaziból belsőleg ha leszar és nem törődik velem, ha nem kérdez vissza vagy mindent nekem kell csinálni és egy kérdést sem tud feltenni nekem vagy csak úgy random mesélni valamit :) Külsőleg meg nekem ami taszító az a rövid haj. Frufru vagy oldal felnyírt ilyesmik.

18/F

2019. jan. 18. 21:47
 2/8 Bazsi2018 válasza:
100%

Előzőt osztom én is!(mindenben)

17/F

2019. jan. 18. 22:21
 3/8 Bazsi2018 válasza:
100%
Kivéve, hogy nem vagyok alacsony(meg azért ne legyen ronda a lány, és legyen igényes!
2019. jan. 18. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én írok párat.

Nagyon tetszik

-a mosolya

- ha vicces

- a szeplők

- ha okos

- ha érti a tréfát

- ha természetes

- ha ápolt (tiszta, nem büdös. izzadságszagú. Volt rá példa)

- ha nem játssza meg magát

Ami visszataszító

- a rengeteg smink

- ha megjátssza magát

- ha hisztis

- ha koszosak a körmei

- ha rosszak a fogai

- ha qrvás

- ha buta

- ha tucat plazacica

Külseje végül is mindegy. Igaz, én jobban szeretem a húsi lányokat, de nincs bajom a vékonyakkal sem.

19/F

2019. jan. 18. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Számomra például az is visszataszító, ha egy lány túl gyerekes. Itt most leginkább arra gondolok, hogy komoly témáknál viselkedjen komolyan, figyeljen és ne nevessen, mosolyogjon, viccelődjön, stb.

18/F

2019. jan. 18. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
a cigit visszataszítónak találom
2019. jan. 19. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Egyetértek, a cigi instant bukás, és a piálás vagy a drog is. Egy nő legyen testileg és erkölcsileg tiszta.

A cukiságot illetően van egy mondás. Az alacsony lányok cukik. A magas lányok szexik.

2019. jan. 19. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Visszataszíto,undortkeltő: Ha lusta,olyannyira hogy elhanyagolja az alakját pl csak zabál és nem mozog,ezáltal elis hízhat,ami a lustaságból fakad.Szóval azt nagyon nem csípom hogy ha egy lány lusta.Vagy akár higiénia szempontból is,nem fürdik le,miért? Mert lusta..Szal a lustaság egy nagyon rossz dolog!

Alkoholizmus,drog:Kiveri nálam a bisztosítékot ha drogozna a csaj vagy szlopálna..Nemkéne semmennyiért.Az csak púp lenne a hátamon.A cigi,na még az elmegy ha becsukom a szemem 😂🙍

Büszke,beképzelt-rossz tulajdonság.

Cukiság: kedves,mosolygós,jószívű ezek mind pozitívumok belsőleg.

Külsőre cuki,hát nemtudom hogy az milyen 😂,talán ha alacsonyka,de ez lényegtelen.

2019. jan. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!