Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire szeretitek ha egy fiú cuki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is a cukit értsétek úgy hogy (kicsit ilyen szeretni való kis aranyos fiúcska aki illedelmes de kicsit ilyen butuska de még is a párjáért mindent meg tesz.)

Mondjuk ha a fiú gyakran egy szomorú pillanatban nagyon érzékeny lesz és el sírja magát. (Kicsit érzékeny fiú) Közben azért is sír mert ott van egy lány aki szereti és a fiú is szereti a lányt és soha de soha nem szeretné elengedni.

Vagy mondjuk mindig bújik a lányhoz. (Szívből ölelgeti mert annyira szereti).

Vagy mindig segíteni akar a lánynak bármi is legyen az. Vagy mindig meg szeretné lépni.

Vagy egyszerűen boldoggá teszi a lány a fiút ha elkezdi simogatni vagy meg öleli.

Nos hát nem tudom hogy éreztettem veletek-e érzéseimet.🤔 Nem tudom! Én meg próbáltam le írni. De ezeket a dolgokat leírni nehéz inkább érezni lehet.

Várok tőletek az én leírásomhoz is kommentet. De várok olyan kommentet is hogy kinek mit jelent a cukiság?

2018. nov. 30. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem az ilyen fiúkat.
2018. nov. 30. 20:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja és ha lehet kort is írjátok!

Köszönöm előre is!😉🙂

2018. nov. 30. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bajom az aranyos fiúkkal, de nekem ez kicsit nyálas. 15/L
2018. nov. 30. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a fajta cukiság túlságosan...tapadós. Nincs azzal baj, ha egy fiú érzékeny de ha gyakran sír, ölelkezik, bújik, várja el hogy simogassam, én a kisöcsémként fogom kezelni, nem a páromként.

18/L

2018. nov. 30. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Párom is ilyen, néha kicsit túl sok, de egyébként imádom. 18
2018. nov. 30. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amit leírtál, olyan vagyok én is, csak lányba, nincs barátom,sajnos 😅 Én nagyon örülnék egy ilyen barátnak, ugyanakkor eleinte nagyon furcsa lenne, hogy valaki ennyire szeret engem, és mindent megtesz értem.

Szerintem a cukiság egyébként bizonyos külső tulajdonságokhoz is köthető, szóval szerintem egy cuki fiú nem feltétlen alacsony, de általában nem túl magas (szóval 180 alatt van), általában vékony, vagy normál testalkatú, szépek a szemei, aranyos arca van édes mosollyal, illetve a kócos haj, szemüveg is nagyon aranyossá teszi a srácokat.

Amik még szerintem aranyosak:

-kényszermozgás, vagyis enyhe hiperaktivitás

-ha izgul valamin, és be van pörögve

-ha zavarba jön, és idegesen tördeli a kezeit

-ahogyan a szemeivel néz, van ilyen édes, gyermeki nézés, mikor nagyra nyílt szemekkel érdeklődve néz

-grimaszok, például van, akik rágják a szavakat, sajátos mimikájuk van

-az enyhe csalódottság, nem sírás, hanem amikor kicsit megsértődik/elszomorodik, és ez kiül az arcára

-mikor valamin belelkesedik, és nagyon mosolyog, szinte ragyog

- nevetés: ez egyéni dolog, van, akinek nagyon édes a macska

- éneklés: általában egy kamasz fiú, ha dúdolgat, az nagyon aranyos

-mikor fut/siet: ezt szeretem nézni, ahogy gyorsan teszik a lábukat egymás után

- öltözködés:ha valaki nem rajosan öltözik fel, és nem is akar elegáns lenni, hanem ez a sima színes/mintás póló farmerrel, pulcsival, hétköznapi, de aranyos.

Igazából ezt az egészet egy bizonyos srácról mintáztam, aki különösen kedves a szívemnek, de persze nem ő az egyetlen, akire rá tudom mondani, hogy aranyos.😄😄😇

Neked pedig sok sikert, hogy legyen egy szép, kedves barátnőd!😁😇😇

Üdv.😁:16/l😄

2018. nov. 30. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi, fiú vagyok, vagyis inkább férfi, te meg fiú (ez nem támadás, csak így látom), de remélem megengeded, hogy válaszoljak.

Semmi bajom nincs azzal, ha egy férfi érzékenyebb az átlagnál, de ettől függetlenül legyen FÉRFI hogy a párja NŐNEK érezhesse magát mellette. Akire támaszkodhat, aki megvédi őt. Abból amit leírtál én valami gereblyenyél legénynek képzellek el, aki úgy bújik a barátnőjéhez mintha az anyja lenne (ismerek ám ilyet).

De persze, újabban erre van igény. Szerintem elég langyi dolog ez, mindenesetre belátom hogy sajnos már ugyanolyan eséllyel indulsz el a lányokért mint egy határozott férfi.

2018. nov. 30. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:

#6-os válaszoló vagyok:

Elnézést mindenkitől, nem nagyon édes a macska, hanem nagyon édes a kacaja, nem tudom, hogy ronthattam ennyire el😂😂😅

2018. nov. 30. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint szeretem az ilyen fiúkat, mert én hasonló vagyok személységileg :D
2018. nov. 30. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:

A cukiságot sem kell túlzásba vinni.

Ha figyelsz a barátnődre, meghallgatod a problémáit, esetleg segítesz neki megoldani, csak úgy minden ok nélkül mrgpuszilod, megcsókolod odabújsz hozzá, megöleled akkor az egy tök jó dolog tud lenni. Néha meglepheted mondjuk egy virággal, csokival ilyesmik. Nem kell minden órában ezt tenni,meg kéthetente meglepni, de néha jól tud esni. A lényeg, hogy ne érezze úgy hogy megfojtod a szereteteddel. Mindemellett azért légy férfi is, olyan, akire fel tud nézni a lány.

21/N

2018. nov. 30. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!