Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire szeretitek ha egy fiú cuki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is a cukit értsétek úgy hogy (kicsit ilyen szeretni való kis aranyos fiúcska aki illedelmes de kicsit ilyen butuska de még is a párjáért mindent meg tesz.)

Mondjuk ha a fiú gyakran egy szomorú pillanatban nagyon érzékeny lesz és el sírja magát. (Kicsit érzékeny fiú) Közben azért is sír mert ott van egy lány aki szereti és a fiú is szereti a lányt és soha de soha nem szeretné elengedni.

Vagy mondjuk mindig bújik a lányhoz. (Szívből ölelgeti mert annyira szereti).

Vagy mindig segíteni akar a lánynak bármi is legyen az. Vagy mindig meg szeretné lépni.

Vagy egyszerűen boldoggá teszi a lány a fiút ha elkezdi simogatni vagy meg öleli.

Nos hát nem tudom hogy éreztettem veletek-e érzéseimet.🤔 Nem tudom! Én meg próbáltam le írni. De ezeket a dolgokat leírni nehéz inkább érezni lehet.

Várok tőletek az én leírásomhoz is kommentet. De várok olyan kommentet is hogy kinek mit jelent a cukiság?

2018. nov. 30. 19:50
1 2
 11/11 Urszin Kincső válasza:

én nem akarnék egy ilyen pasit,mert nem is pasi lenne hanem egy papucs ,ne akarj mindig segíteni egy lánynak mert én ugy érezném mintha semmit nem tudnék önnálóan megoldani

15/L

2018. dec. 6. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!