Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől cuki egy fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől cuki egy fiú?

Figyelt kérdés
Most ez lehet furán hangzik de engem érdekelne hogy mitől cuki egy fiú ha tud cuki lenni....
2019. jan. 2. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl a kisugárzása és az arcvonásai miatt.
2019. jan. 2. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Arca miatt, vagy viselkedése miatt.

Pl. ha kedves, bókol.

2019. jan. 2. 18:55
 3/7 Yuno96 ***** válasza:
Például attól, ha van még legalább 4 foga, vagy ha nem izgatja a vér
2019. jan. 3. 00:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hogy érted?
2019. jan. 3. 00:27
 5/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a cukiság a belsőből jön...tehát ha reggelente egy mosollyal köszönt valakit, ahelyett, hogy zsörtölődik, mert tegnap nem tudta megnézni a fradit játszani...abból, hogy kedvesen szól ahhoz, akivel törődik. Ha kinyitja egy lány előtt az ajtót, vagy segít cipelni a táskáját, vagy odaadja a sapiját, ha éppen hideg van...ha nem viselkedik görcsösen, hanem magát adja, az igazi természetét. Ha nem fél nevetni, vagy elmondani az építő kritikákat. Nekem vonzó, ha tud hangszeren játszani, mert akkor bizony valószínűleg egy lánnyal is tud gyengéden bánni, ha helyzet adja szenvedélyesebben. Tetszik, ha van egy magabiztos állása, de nem nagyképű. Mert az nem cuki. Kell legyen benne egy rejtély is, mert az akaratlanul is foglalkoztat. Nem beszél csúnyán. Fontos. Tud barát is lenni és nem csak a fiúd. A külsejére nézve...habár ez relatív, minden lánynak más tetszik...szeretem, ha magas. Magasabb nálam. Nem jön be a túlságosan kigyúrt, széles vállú alkat, sem a vézna (ezen igen egyszerű segíteni, csak heti néhány óra sportolás) Úgy a kettő között. Szeretem, ha őszinte a mosolya, a szeme is nevet. Ha a haja nem túl rövid, de nem is lányosan hosszú. Igazából az fog meg, aki nyíltan adja önmagát, de nem használ primitív átkozódó szavakat és nem szívja le más energiáját. Ha fiú vagy...legyél önmagad. Egy boldog fiú. A boldogság vonzza az embereket^^. S ha igazán azt szeretnéd, hogy egy neked való nagyszerű lány legyen a barátnőd, akkor önmagadért kell szeretnie. Persze egy kapcsolat kompromisszumokból áll. Ha pedig lány vagy...lehet, hogy minden más lány azt mondja, hogy őrültség azt szeretni, akihez te vonzódsz. Lehet. Az is lehet, hogy mindenki őt akarja. Te csak add magad, minden lány másképp nagyszerű. Hallgass a szívedre❤
2019. jan. 7. 11:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok:) nagyon sokat segített ez a válasz, köszi:))))
2019. jan. 7. 16:54
 7/7 Bazsi2018 válasza:

Úgy van!

Nem tudom, hogy ezt hogy írtad le ilyen hosszan'(pontosabban: hogy sikerült) de nagyon sokat segített, segít, és fog!

Nagyon cuki lánynak tűnsz(már az "elvárásaid" is azt mutatják.

Tudod mit? Szavadon foglak! Szeretnélek megismerni (így minden olvasó előtt... Az igazi énem)

2019. jan. 18. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!