Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok alacsony, vörös,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok alacsony, vörös, szeplős és cuki lányokat?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
en alacsony al naturan is megelegednèk
2017. nov. 29. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Veres begyes fincsiség. Nézd meg a Meridát a bátort xd.
2017. nov. 29. 19:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Begyes??

Több jelentése is van, egyik a nagymellűt takarja, de én ezt nem mondtam :) Szóval nem értem miért tetted oda, a cuki pici törékeny vékony lányoknak kétlem hogy hatalmas kebleik lennének, de nem is kell hogy az legyen nekik :D

2017. nov. 29. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 163 cm vagyok, 45 kg, vörös göndör hajú és szeplős xD
2017. nov. 29. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
A Föld nevű bolygón, bammeg!
2017. nov. 29. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 160 cm vagyok 50 kiló szeplős de barna hajú😂
2017. nov. 29. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
elvileg cuki vagyok, alacsony, vékony (az internet szerint tökéletes japán alkatom van) és szeplős, valamilyen "aranybarna" hajam van :p
2017. nov. 29. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Először el kell menned Robihoz, a TESCO előtt szokott állni, el kell mondanod neki a problémád, ő továbbadja a kérelmed a magyar postához, akik 3-4 munkanapon belül a magyar államhoz továbbítják levél formájában, ahol a mélyen (valahol tényleg nagyon mélyen, a lelkünk legsötétebb bugyraiban (((se)))) tisztelt O.Viktor úr személyesen fogja elolvasni a kérésed, és saját kezeivel fog varrni neked egy waifu párnát a leírt paraméterek alapján.

De valahol a Holdon is szétnézhetsz, azt mondják arrafelé vannak.

Komolyra fordítva, milyen válaszokat vársz? Valaki leírja neked az általa ismert vörösek lakcímét vagy mi a fene? Ha meg azt kérdezed, hogy hol vannak többen mint a környezetedben, akkor a válasz: északon, jó utat! :D

2017. nov. 29. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs konkrét, meghatározott lelőhelyuk, mint a vörös jáspisnak vagy a citrinnek, szóval igen nagy bajban vagy, pajtikam! :DD

De azért azt sem mondom, hogy olyan ez, mint tűt keresni a szénakazalban. Bizonyára nem egy lány akad, aki megfelel a kritériumodnak, csakhát..Megbújnak a megannyi szöke, barna es fekete bárány között. :DD

Deeee ezt te is tudoooood, ahogy azt is, hogy ez neeeeeem egy társkereső olda. Tehát ha célodat nem palástolva úgy teszed ki a kérdést, hogy; ,, VANNAK ITT VÖRÖS BIGÉK? HA IGEN, AKK ÍRJANAK", akkor kapsz egy jó kis bannt. :D

Cseles, cseles ;) !

Hát sok sikert, fiam P! Ez is csak egy újabb "fishlove" lesz, ugye öreg rabbikám?

2017. nov. 29. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én magas, vörös, szeplős, de nem cuki vagyok. Szoktam járni borozgatni, vásárolni, kirándulni, szóval bárhol találsz. You're welcome! :D
2017. dec. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!