Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen fiúkra mondjátok hogy "olyan kis cuki"?
Akik aranyosak nekem ez nagy szemeket, édes mosolyt, és fényes haját jelent.
Ha valakiről azt mondom, hogy milyen kis cuki, az esetek nagy részében szerelmes vagyok az illetőbe/korából fakadóan aranyos a fiú(10évesnél fiatalabb vagy legalábbis út néz ki)
Gondolom olyan esetre gondolsz, amikor nem kapcsolatban vagy az illetővel.
Ilyenkor nyílván ha fiatal még és idősebbként aranyosnak találod, vagy valaki a viselkedése, gesztusai miatt is lehet cuki, a vonásai vagy akár a szeme is lehet az, akkor is mondjuk, ha valaki helyes...elég sok helyzetben, de ha valaki cuki nem feltétlenül néz ki jól.
2 fajta cuki van...az a cuki, akinek egyből megfog a kinézete, majd a természete. Kinézetre barna félhosszú haj, cuki arc, 170-175 cm körüli magasság, vékony vagy normál testalkat. Belsőre kedves, vicces, de nem a társaság középpontja, udvarias, mosolygós.
És a másik, a cuki, de nem elég férfias, olyan kis szerencsétlen. Alacsony (azaz 165 alatt, 165 fölött nekem már jó a magasság), vékony, és kisfiús. Belsőre is gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!