Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek idegen fiúkra nézni?
Miért történik az, hogy nem merek idegen fiúkra nézni? Nincs önértékelési problémám, magabiztos vagyok, de ha látok egy idegen fiút, aki kb velem egyidős (+ pár év) nem merek ránézni. Valójában azt se tudom, hogy hogy néz ki (szóval nem biztos, hogy ideálom). Ha pedig véletlenül összeakad a tekintetünk rögtön elkapom a fejem. De az ismerős fiúkkal nincs semmi gond. Nekik mindig a szemükbe nézek.
(Bocsánat, ha értelmetlenre sikerült.)
14/L
Túl szépek vagyunk hozzá, hogy halandó szem láthasson B)
amúgy ez természetes, ha alapból introvertáltabb személyiség vagy, ezen tudsz változtatni ha nagyon zavar, mivel már rájöttél a problémára. :)
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg nem vagyok visszahúzódó, sőt igenis beszédes vagyok. Nem az van, hogy magam elé nézek, hanem mindig más irányba. Talán attól félek, hogy pont összenézünk és kellemetlenül érzeném magam:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!