Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merek idegen fiúkra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek idegen fiúkra nézni?

Figyelt kérdés

Miért történik az, hogy nem merek idegen fiúkra nézni? Nincs önértékelési problémám, magabiztos vagyok, de ha látok egy idegen fiút, aki kb velem egyidős (+ pár év) nem merek ránézni. Valójában azt se tudom, hogy hogy néz ki (szóval nem biztos, hogy ideálom). Ha pedig véletlenül összeakad a tekintetünk rögtön elkapom a fejem. De az ismerős fiúkkal nincs semmi gond. Nekik mindig a szemükbe nézek.

(Bocsánat, ha értelmetlenre sikerült.)

14/L

2018. jan. 18. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
pedig ennek biztos, hogy önértékelési probléma áll a hátterében...velem is kb ez van, pedig én már nem sorolnám magam a tinikategóriába. 19/L
2018. jan. 18. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Túl szépek vagyunk hozzá, hogy halandó szem láthasson B)

amúgy ez természetes, ha alapból introvertáltabb személyiség vagy, ezen tudsz változtatni ha nagyon zavar, mivel már rájöttél a problémára. :)

2018. jan. 18. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tényleg nem vagyok visszahúzódó, sőt igenis beszédes vagyok. Nem az van, hogy magam elé nézek, hanem mindig más irányba. Talán attól félek, hogy pont összenézünk és kellemetlenül érzeném magam:/

2018. jan. 18. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Dettó ez van velem is, de nem probléma. Én úgy vagyok vele, hogy majd kinövöm.
2018. jan. 18. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne félj az emberektől, mi lesz ha összenéztek? :D Én farkasszemet szoktam nézni szoktam az emberekkel, próbáld ki, önbizalmat ad ha te nyered meg. :D
2018. jan. 18. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha pl. a barátnőiddel vagy a fiú osztálytársaiddal elbeszélgetsz, attól még lehetnek önértékelési zavaraid, önbizalomhiányod, mert a megszokott embereknek már megnyíltál, de egy idegentől félsz. De nagyobb a valószínűsege, hogy egyszerűen csak be kell még érned. Szinte minden fiatalabb tini ilyen, aki rájön, hogy az ellenkező nemmel nem csak haverkodni lehet. Ez egy bizonyos szintig így normális. Fel a fejjel. :)
2018. jan. 25. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!