Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked mi visszataszító egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked mi visszataszító egy lányban?

Figyelt kérdés
Most ne az ilyen basic dolgokra gondoljunk de nyilván azt is leirhatjátok de pl. Belsőleg mi az a belső tulajdonság ami taszít titeket egy lányban?Igazábol csak unatkozom és érdekel...:D
2018. nov. 27. 21:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Igénytelenség megjelenésben, beszédben, emelett pedig az idiotizmus.
2018. nov. 27. 21:23
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Flegmasag
2018. nov. 27. 21:24
 3/20 A kérdező kommentje:
És amugy ha egy lány annyira zavarban van hogy szinte mindent elfelejt és majdnem mindrenre aztmondja hogy "nem tudom" az nektek idiótának számít vagy tudjátok látni rajta hogy zavarban van csak?:D mert ez már megtörtént velem és sztem olyan voltam mint egy buta rib.anc :):
2018. nov. 27. 21:30
 4/20 anonim ***** válasza:
12%

Én szeretem a flegma lányokat :) szeretem, ha nehezen megszerezhető. Talán a legvisszataszítóbb az az, amikor panaszkodik! Nem szeretem a panaszkodó embereket.

18/f

2018. nov. 27. 22:04
 5/20 A kérdező kommentje:
És ha egy lány káromkodik tényleg visszataszító?nem sűrűn csak valamikor becsuszik uristen én ha zavarba vagyok nagyon káromkodok erről lekéne szoknom..
2018. nov. 27. 22:08
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Engem az taszít belsőleg ha nem érzem azt hogy érdekes lennr a lány... Azt a zenét szereti mint s többi 6700, olyan ruhakat hord egy az egyben mint a tobbi 9000, es semmi melyebb(akar filozofiai dolgokba) nem gondol bele...
2018. nov. 27. 22:44
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Húhh, na ezt órákon át tudnám ecsetelni, de fogjuk jó rövidre:

Belsőleg (kizáró okok a következők):

- állandó panaszkodás, rinyálás, mindenben és mindenkiben kivetnivaló keresése

- túltengő feminácizmus (vagy csak erős jellem, de leggyakrabban az elsőt találom), amikor hiába vagy egy igazi talpraesett, határozott, tökös férfi, a lány mindig vezetni akar, eltiporva a férfiasságodat és a szerepedet

- túlzott dinamikusság, amikor képtelen visszafogni magát

- társaság közepe típus, mivel én speciel sosem voltam/vagyok egy "magas társadalmi státuszú" (kisebb társaságokra értendően) emberke, itt is szintén eltörpülnék egy celeb lány mellett

- hiperaktivitás

- állandó mehetnék

- túlzott prűdség

- és azt persze le sem kell írnom hogy ne vedeljen mint az állat, ne cigizzen, füvezzen, orrba-szájba bulizzon

Öltözködés:

- már kezdem megszokni, de ha lehet legyen oly szíves és mellőzze a bokáig érő farmer + bokazoknit

- túl bő nadrágok

- három mérettel nagyobb férfi pulcsik

- az a váll aljáig érő felső, fogalmam sincs hogy hívják

- az a boka köré tekerős fűzőjű cipő

- új divatok, tömegruhák

(könnyű dolgom volt ezeket összegezni, 3-4 ismerősöm ezeknek a megtestesítője :D)

2018. nov. 27. 23:51
 8/20 anonim ***** válasza:
65%

A belsőhöz kihagytam (előző vagyok):

- tömeg pop slágereket, előadókat ismer csak, borzasztó zenei ízlés

- undorító, mértéktelen káromkodás de persze ha kell jöjjön hát ki aminek ki kell, emberek vagyunk ;)

2018. nov. 27. 23:54
 9/20 anonim ***** válasza:
44%

Először a kommenteidre:

Nem zavarna ha zavarban lenne, szerintem nagyon aranyos és valamikor én is kizökkenek a valóságból, szóval mindketten nemtudomoznánk. :DD

A káromkodással nincs baj, a szándékos visszatartása taszít. Legalábbis ha velem van, azért publikusan ne ordibálja a nemiszervek különböző megnevezéseit mint valami Tourette szindrómás. :D

Amik taszítanak:

Ha karrierista, a munkában való elhelyezkedésen vagy a folytonos tanuláson kívül minden csak másodlagos számára.

Ha nincsenek vágyai és mindig megelégszik azzal ami van.

Ha panaszkodó vagy aggódó típus.

Ha igénytelen.

Ha átlagos, saját gondolatokban nem bővelkedő.

Ha csak azért ítél el vagy fogad el bizonyos dolgokat, mert arra lett tanítva, de nem gondolkodik kritikusan.

Ha hazudik.

Ha primitív vagy ha műintelligens.

19/F

2018. nov. 28. 14:50
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :D amugy én tipikusan aggodó tipus vagyok de ha ez valakit zavarna akkor visszatudnák fogni magam amugy tök jó olyanokat irtatok amikre nem is gondoltam
2018. nov. 28. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!