Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi visszataszító egy lányban?
Figyelt kérdés
Most ne az ilyen basic dolgokra gondoljunk de nyilván azt is leirhatjátok de pl. Belsőleg mi az a belső tulajdonság ami taszít titeket egy lányban?Igazábol csak unatkozom és érdekel...:D2018. nov. 27. 21:17
11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek az ciki ha egy lány kezdeményez vagy ez bejön a fiúknak?
2018. nov. 28. 16:40
13/20 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Neked tetszolik a fiu, de ez forditva kozelsem biztos tehat nem varhatod h o egyszer majd lepni fog..
14/20 A kérdező kommentje:
Amugy ez igaz én is azért kezdeményeztem egyszer
2018. nov. 28. 21:01
15/20 anonim válasza:
9. vagyok, nekem nagyon tetszik mikor a lány kezdeményez, én nem is szeretek (nem félek a visszautasítástól, attól félek, hogy nem felel meg a lány és feleslegesen vergődnék érte), szóval mindenképp pozitívum.
16/20 A kérdező kommentje:
Akkor oké :D
2018. nov. 29. 15:16
17/20 anonim válasza:
Nagyon jókat írtak az előzőek, sok ponttal tudok azonosulni. Én csak egyet mondanék: visszataszító az egoizmus. Mikor a csaj azt hiszi, hogy ő róla meg ő érte szól minden. Mindig a társaság középpontja akar lenni. Bárkiben megtalálja a "hibát", de a gerendát sem venné észre a saját szemében. Igénytelen, kövér, majd szétfolyik, mégis azt hiszi döglenek érte a pasik. Kihasználja még a szeretteit is.
18/20 A kérdező kommentje:
De egyébként alapjáraton titeket zavarnak a kövér lányok?nem egoista meg semmi meg tök igényes az alakjához mérten öltözködik
2018. dec. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!