Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon visszataszító az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon visszataszító az arcom. Így sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy mivel a kevésbé szép lányok is legalább egy átlagos kinézetű fiút szeretnének, ezért "nekem semmi sem marad".
2018. nov. 19. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Vegyél fel egy zacskót akkor
2018. nov. 19. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
nem igaz, a csúnya lányok nem nagyon válogatnak. olyanod lehet.
2018. nov. 19. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem. A csúnya lányok is legalább egy átlagos fiút szeretnének.
2018. nov. 19. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Miért gondolod, hogy visszataszító az arcod? Erről nem esett szó, habár a problémád ott kezdődik, hogy nem vagy eléggé megelégedve a kinézeteddel, ugye?

Miért? Miben vagy másabb, mint a többiek? Nagyobb az orrod? Vékonyabb a szád? Kettővel több pattanásod van? Kicsik a szempilláid?

Kezd ott a dolgokat, hogy megpróbálsz megbarátkozni magaddal, ugyanis a legnagyobb ellenséged önmagad. És még azt is el tudom képzelni, hogy amúgy helyes arcod van, csak túlságosan kicsi az önbizalmad.

2018. nov. 19. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Kettesben igaza van. Jó 120 kilós, szőrös falusi mangalica lányok bármikor szét tennék neked. Mit kell parázni ezen? Vagy Palvin Barbi kéne neked is?
2018. nov. 19. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy "csunya" pasim.

Az onbizalma miatt tetszett meg.

Sportolj valamit.Az vonzo lehet egy lany szamara.

2018. nov. 20. 10:06
 7/10 anonim válasza:

Nehéz kerdes. Szerintem egyáltalán nem lehetetlen normális barátnőt osszeszedni. 🤗 Ha értelmes vagy, jofej.

Felnőttkent meg szerintem semmi gond nem lesz ezzel, főleg, ha prosperáló ember leszel. 🤗

2018. nov. 20. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a szemelyiseged nem visszataszito akkor semmi sincs veszve.Sok olyan lany van akit jobban erdekel a szemelyiseg mint a kulso es persze nem azt mondom hogy egyaltalan nem szamit de nem olyan jelentosegteljes.
2018. nov. 20. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Az sem jobb amikor fiúk mondják , hogy jóképű vagy de érdekes módon egy lány sem szólított le még random se..
2018. nov. 20. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is már rég óta utálom az az arcomat(F) meg úgy az egész magamat, mostanában kezdek hozzászokni. De azt tanácsolom hogy szokj hozzá, mert magabiztosabb leszel töle. Tapasztalatból mondom.

UI.: Am ha kell egy ölelés írj privibe. 😘

2018. dec. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!