Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon visszataszító az arcom. Így sosem lesz barátnőm?
Miért gondolod, hogy visszataszító az arcod? Erről nem esett szó, habár a problémád ott kezdődik, hogy nem vagy eléggé megelégedve a kinézeteddel, ugye?
Miért? Miben vagy másabb, mint a többiek? Nagyobb az orrod? Vékonyabb a szád? Kettővel több pattanásod van? Kicsik a szempilláid?
Kezd ott a dolgokat, hogy megpróbálsz megbarátkozni magaddal, ugyanis a legnagyobb ellenséged önmagad. És még azt is el tudom képzelni, hogy amúgy helyes arcod van, csak túlságosan kicsi az önbizalmad.
Nekem volt egy "csunya" pasim.
Az onbizalma miatt tetszett meg.
Sportolj valamit.Az vonzo lehet egy lany szamara.
Nehéz kerdes. Szerintem egyáltalán nem lehetetlen normális barátnőt osszeszedni. 🤗 Ha értelmes vagy, jofej.
Felnőttkent meg szerintem semmi gond nem lesz ezzel, főleg, ha prosperáló ember leszel. 🤗
Én is már rég óta utálom az az arcomat(F) meg úgy az egész magamat, mostanában kezdek hozzászokni. De azt tanácsolom hogy szokj hozzá, mert magabiztosabb leszel töle. Tapasztalatból mondom.
UI.: Am ha kell egy ölelés írj privibe. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!