Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon rólam beszéltek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rólam beszéltek?

Figyelt kérdés

Kis bevezetés, csak hogy érthetőbb legyen a történet:

Még nyáron megismerkedtem egy lánnyal, egyel felettem jár. Hamar jóba lettünk és ahogy elkezdődött az iskola, úgy mégjobb viszony lett köztünk. Sokszor leállunk beszélgetni, neten is sokat beszélünk.

Tegnap történt, hogy a két osztálynak egyszerre volt tesije, még szünet volt, az ő osztálya a tornatermeben volt, mi az aulában várakoztunk. Az terem ajtaja csak egy kicsit volt kinyitva. A lány és az ő osztálytársa, az a fiú, aki nekem tetszik, úgy ültek, hogy pont ránk lássának. A barátnőm annyira mesélt valamit, hogy észre se vett, persze, nem érthettem, hogy mit, csak azt láttam, hogy mosolygott és nagyon beleéléssel, lekesedéssel mesélt. A fiú feltehetően végig engem nézett, mert bármikor néztem oda, csak engem bámult. Nem akkor nézett oda, mikor én is ránéztem, végig rajtam lehetett a szeme. Végig mosolygott. Azért volt furcsa, mert egyébként nem nagyon szokott rám pillantani, nem hogy vagy 10 percig mosolyogva bámulni. Ma pl. csak egyszer pillantott rám, de ez már nem olyan volt mint a tegnapi.

Szerintetek rólam beszélhettek? Ha nem, akkor miért bámult olyan feltűnően? Illetve, hogyan tudnék közelebb kerülni a fiúhoz? Oké, hogy a barátnőmön keresztül, de mégis hogyan? Nem akarok nyomulós lenni.

2018. nov. 22. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem. Te most fiú vagy lány vagy? És a fiú vagy a lány tetszik neked? Vagy háromszor elolvastam a szöveged de nem tudom kibogozni.

Egyébként lehet, hogy rólad beszéltek..

2018. nov. 22. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Oké, előző vagyok és leesett. Biztos hogy rólad beszéltek, vagy köze volt hozzád, különben nem bámult volna a srác. De lehet, hogy valójában nem téged nézett hanem csak elbambult. Akkor nem tudom miről beszélhettek
2018. nov. 22. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én a te helyedben felpofoznám őket. Mégis mit képzelnek magukról?
2018. nov. 22. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok és a fiú tetszik nekem. A szövegben említett lány az egyik barátnőm.

Nem értem, miért kellett volna felpofoznom őket?

2018. nov. 22. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A barátnőd tudja hogy az a fiú tetszik neked? Ha igen akkor lehet rólad volt szó.

Szerintem kérdezd meg a barátnődet ,hogy miről beszéltek.

2018. nov. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!