Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rólam beszéltek? Vagy csak....

Rólam beszéltek? Vagy csak. Beképzelzem?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy régebben nem.voltak jó dezodorjaim mára már megtalaltam a megfelelőt és társaságba azért félek meg hogy valaki budosnek érez.ma szállok fel vonatra erre az egyik fiú a másikhoz hajol.nem tudom hogy most megszagolta vagy sugott neki valamit de utana befujt a.fiú dezodorral aztan hallottam azt a szót hogy budos meg valami olyasmit hogy erzed? Egyből magamra gondoltam..aztán felszalltak meg oda és megint erről beszeltek hogy Láttad az új old Spice reklámot stb utána meg mondja az új fiú aki felszallt hogy lehet hogy te vagy budos de aztan megszagoltam itthon a fesom ami volt rajtam és tok illatos volt annyira félek.hogy rólam volt szó azóta is ezen stresszelek:(((
2014. máj. 23. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik vagy nem használt dezodort vagy megizzadt vagy pukkantott egyet. Csak épp akkor szálltál fel, amikor erről volt szó. Gondolom ezek a szavak előhívták a régi emlékeidet, amik arról szólnak, hogy szerinted nem voltál jó illatú. Ezért gondoltál magadra. Lehet csak az egyiknek nem tetszett a dezodorja. Bár nem voltam ott, nem szagoltalak meg és a fiúkat sem, így nem tudom 100%-ig állítani, hogy nem rólad volt szó. Amennyiben csak elmentél mellettük és nem érezted te sem, hogy büdös lett volna a felsőd, akkor nem nem valószínű, hogy te lettél volna a forrás, amiről beszéltek.
2014. máj. 23. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ember érzi azért, ha bűzlik. Ha nem voltál büdös, nem rólad volt szó, ne ragozd ezt túl.
2014. máj. 23. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:

De eloszor odahajolt akkor a másik fiuhoz az azt mondta hogy egy héten egyszer furdik vagy fürdok és most nem tudom hogy én vagy ő mert most másra csak nem.mondja így szammal

..vagy már nem tudom :(( aztán. Befujt vagy magát vagy a levegőbe de azt se tudom melyik mert nem.néztem oda és aztán beszéltetek arról.hogy 48órás meg old Spice meg ilyenek de arra is figyelmeztet.diktátor

gondoltam most hogy az egyik fiú a másikhoz azért haolt hogydezoddort kérjen mert kikellett öltözni ahhoz a jó illat is kell de ehhez hogy függ az hogy a másik ugye azt mondta hogy mondjuk egy héten egyszer furdok ne nezzetek hülyének...de tényleg nagyon leszomorit ez a dolog és próbálok rajonni hogy most tényleg én voltam e

A téma....

2014. máj. 24. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
-Figyelmeztet.diktátor
2014. máj. 24. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint szövegértésből buktál párszor. Higyj amit jól esik, ha ennyire buta vagy.
2014. máj. 24. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
érzékeny vagy erre a "szóra" , ezekre a jelzőkre, valószinüleg alacsony is az önbizalmad így még ha nem is rólad van szó, de meghallod a ezeket a szavakat, akkor képes vagy azt képzelni, h igenis te vagy a téma alanya.
2014. máj. 25. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!