Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány meglát és nem veszi le rólam a szemét? Konkrétan nem mosolyog csak az arcomba néz teljesen, és amikor ránézek akkor is néz rám. 17F
Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 14:00
1/9 A kérdező kommentje:
Nem jön zavarba, mert ha zavarba lenne elfordítaná a fejét.
2018. okt. 31. 14:02
2/9 anonim válasza:
Hmm. Lehet nem tudja mit kell ilyenkor csinálni azért nem mosolyog rád :D vaagy csak elbambult?!
Legközelebb menj oda hozzá. Már ha neked szimpatikus a lány.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy elbambult
2018. okt. 31. 14:54
4/9 anonim válasza:
Hat lehetséges hogy tetszel neki es nezi az arcod hogy te hogyan nezel ra es probal leolvasni rola valamit?
De messzirol nez vagy ugy hogy egymáshoz közel vagytok, egy társaságban?
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsánat az első szakasz vegere nem kerdojelet akartam irni
6/9 A kérdező kommentje:
Már messziről kiszúr és közelről is bámul.
2018. okt. 31. 20:40
7/9 A kérdező kommentje:
???
2018. nov. 1. 00:28
8/9 anonim válasza:
Van rá esély ,hogy bejössz a leányzónak. Ha neked is szimpatikus akkor nem állít meg semmi- és senki ,hogy leszólítsd.
9/9 anonim válasza:
Vagy az is lehet, higy ismerős vagy neki, csak nem tudja honnan. Velem ez már fordult elő, szegény srácot rendesen megbámultam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!