Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy lány meglát...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány meglát és nem veszi le rólam a szemét? Konkrétan nem mosolyog csak az arcomba néz teljesen, és amikor ránézek akkor is néz rám. 17F

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 14:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem jön zavarba, mert ha zavarba lenne elfordítaná a fejét.
2018. okt. 31. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Hmm. Lehet nem tudja mit kell ilyenkor csinálni azért nem mosolyog rád :D vaagy csak elbambult?!

Legközelebb menj oda hozzá. Már ha neked szimpatikus a lány.

2018. okt. 31. 14:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy elbambult
2018. okt. 31. 14:54
 4/9 anonim válasza:

Hat lehetséges hogy tetszel neki es nezi az arcod hogy te hogyan nezel ra es probal leolvasni rola valamit?

De messzirol nez vagy ugy hogy egymáshoz közel vagytok, egy társaságban?

2018. okt. 31. 20:00
 5/9 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsánat az első szakasz vegere nem kerdojelet akartam irni
2018. okt. 31. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Már messziről kiszúr és közelről is bámul.
2018. okt. 31. 20:40
 7/9 A kérdező kommentje:
???
2018. nov. 1. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Van rá esély ,hogy bejössz a leányzónak. Ha neked is szimpatikus akkor nem állít meg semmi- és senki ,hogy leszólítsd.
2018. nov. 1. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, higy ismerős vagy neki, csak nem tudja honnan. Velem ez már fordult elő, szegény srácot rendesen megbámultam. :D
2018. nov. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!