Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól cselekedtem? Nagyon szemét voltam?
bocsi hogy hosszu lette, az ekezetekert is, de nincs magyar billentyuzetem
elfelejtettem:13/l
Akarsz tőle valamit? Ha nem, akkor miért számít neked más véleménye? Te tudod, hogy nem, de ha azt írjuk, hogy "milyen szemét vagy, én a helyedben már lefeküdtem volna vele" akkor megteszed? Vagy mi? Te tudod, te voltál ott, ettől a leírástól mi még nem ismerünk se téged, se őt. Szerintem nem voltál szemét, de ez csak a te oldalad.
És egy tipp: ne pletykák alapján dönts emberről.
Köszönöm a válaszokat!!
Tudom, én is nagyon utálok haragban lenni bárkivel, amikor megkeresett többször, hogy bocsánatot kérjen én meg elútasítottam, utólag bántam, majd mikor rámírt megnyugodtam, hogy van még esély, aztán megint ugyanaz lett...pedig nagyon jó barátok lettünk rövid idő alatt, én sem akarom ezt csakúgy eldobni....bár lehet, hogy már megtörtént...várjam, míg keres? Vagy én tegyem meg az első lépést? Bár engem bántott meg, nem én kéne utána "fussak"... esetleg szept. elsején szülinapja lesz, várjam ki és akkor írjak rá, ha nem keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!