Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen még nem csókolóztam,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen még nem csókolóztam, ciki?

Figyelt kérdés
Minden barátnőm csókolózott már, én pedig még nem. Nem is lett volna rá alkalom, nem szeretek bulizni, azon kívül pedig mégis hol történhetett volna meg? Főleg a mai világban.. Nem is beszélek fiúkkal, senki nem fűz, semmi nincs. És nem tudom miért, sokan mondják hogy ők sem értik, pedig szép vagyok. Nagyon gáz hogy még senkim nem volt?

2018. okt. 27. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én kb 5-6 lehetem amikor először smároltam, aztán meglehet nézni most hol tartok 20 felett... Nem ebből kell kiindulni.
2018. okt. 28. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nálam semmi csók, szájra puszi se, semmi. A hozzáállásom szinte mint a tiéd. Ez tetszik határozottan. Nálam is az osztályban sok a "ribi", akik buliba járnak, egy éjszakára összejött full ismeretlennel, stb. Te neked jó lesz a későbbiekben, pláne ha olyat találsz mint én, aki tiszteli a nőket. Remélem segítettem ;) 18/F
2018. okt. 28. 15:41
 13/14 2001viro válasza:
Dehogy ciki, én se csókolóztam senkivel, és ugyanúgy 17 vagyok. Én se dijazom ezt a fél város atmegy rajtam-dolgot. 17L
2018. okt. 28. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
nem ciki, én is csak 17 éves voltam az elsőnél:)
2018. okt. 31. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!