Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, és még nem csókolóztam. Szerintetek ez nagyon ciki?
Sok baránőm/barátom az mondja,hogy nagyon túlizgulom a dolgot,mivel már rengeteg fiúval voltam úgymond 'csókolózás közeli állapotban', de vagy elfordítottam a fejem,és sima arcra puszi lett belőle, vagy ölelés kezdeményeztem,stb....nem akartam olyan fiúval csókolózni,akivel nem vagyok 100 százalékos az érzéseimben
Tudom,tudom,hogy ez 'csak' egy csók..nade akkor is,szeretném ha az első igazán emlékezetes lenne :)
Szerintetek ez normális?
Nagyon gáz.
Hagyd is a p*csába.
Öszintén,ki nem sz*rja le?
Te?Akkor tegyél érte.Ennyi.
Nyugodtan pontozz le:D
16 Kan
Nem lehet hogy demiszexualis vagy?
Keress ra mit jelent.
En az vagyok 18f
Az első - már bocsánat a szóért - elég paraszt módon fogalmazott, de nagyjából igaza van.
Szerintem nem gáz, én sem - és sok barátnőm sem - csókolózott még, sőt, nekem csókközeli élményem sem volt :)
Nem gáz, az első majd jön magától. Aztán nem tudhatjuk mennyit bizonytalankodsz az érzelmeiden jogosan vagy feleslegesen. Illetve a csókközeli helyzetet sem egészen értem, nem úgy van, hogy ha járunk valakivel...? Persze én nem tudhatom ^^ De lényeg a lényeg, csak nyugodj meg.
16/l
Majdnem 18 évesen csókolóztam először a barátnőmmel.
Miután szakítottunk másfél évig még csak kavarni se tudtam. Most Pesten vagyok, és hajtok egy lányra, gondolni se tudok arra, hogy mással csókolózzak. :D
a csók tényleg nem nagy dolog. nem kell túl parázni. ettől lesz olyan csodás :) majd úgy is érezni fogod, ha eljön a megfelelő alkalom. de pl én sem azzal csókolóztam életemben először, akibe szerelmes voltam, s őt a helyzet sem volt romantikus, és nem is jártunk/jöttünk össze. mégsem tudnék elképzelni tökéletesebb első csókot :)
16/L
Én 17 évesen csókoloztam először, nyugi. Ha nem tetszik a srác akkor biztos, hogy nem csókolozok vele.
18/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!