Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok, és még nem csókolóztam. Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Sok baránőm/barátom az mondja,hogy nagyon túlizgulom a dolgot,mivel már rengeteg fiúval voltam úgymond 'csókolózás közeli állapotban', de vagy elfordítottam a fejem,és sima arcra puszi lett belőle, vagy ölelés kezdeményeztem,stb....nem akartam olyan fiúval csókolózni,akivel nem vagyok 100 százalékos az érzéseimben

Tudom,tudom,hogy ez 'csak' egy csók..nade akkor is,szeretném ha az első igazán emlékezetes lenne :)

Szerintetek ez normális?

2016. nov. 27. 01:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bár én sem csókolóztam még, és még nem késtem le semmiről, de szerintem igazad van. Az is igaz, hogy ez csak egy csók, nem olyan mint az ,,első alkalom,, ez nem határoz meg semmit, sőt valószínűleg ebből még jó pár lesz az életedben. De ha neked fontos, hogy olyannal történjen, akit szeretsz, akkor szerintem neked van igazad. :) 14/L
2016. nov. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!