Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen még nem csókolóztam, ciki?
Nem, az lenne a gond, ha csókolóznál véletlenszerű arcokkal, mert ciki, hogy még sosem :) Ha nem jött össze eddig, majd összejön később, nem verseny ez.
Nemrég olvastam egy újságban, hogy anno egy érettségi utáni bulin az egyetlen szűzlányt elővették, hogy itt van ez a sok fiú, veszítsd már el. Aztán elég nagy orgia lett, de onnantól felnőttnek tekintették azt a csajt is. Eszem megáll. Nem az ilyen embereket tartom igazán érettnek...
Egyáltalán nem ciki.. Viszont nem is akartál csókot, mivel a kérdésed alapján teljesen azt érzem hogy te menekülsz a csók elöl.. Eközben pedig mégis vágysz rá.. Szóval csak 3 dolgot mondok amivel hatalmas esélyt adhatsz a szerelemre, csókra, és mindenhez ami ide tartozik.. :D
1.Ne vegyél cikinek soha semmit, mert akkor csak nyomasztani fog az érzés és rá fogod magad erőltetni, ami egyenlő a meneküléssel..
2.Ha esetleg meglátsz egy párt akik csókolóznak, akkor ne légy elkeseredve, mivel az magadnak se tesz jót alapból, másrészt meg ez is hozzájárulhat ahhoz hogy a jövőben nehezebbek lesznek a szerelmi dolgok..
3.Ez a legfontosabb, méghozzá a kitartás. Vagyis el kell azt a tényt fogadnod hogy most még nincs, és majd el jön a te időd is..
Remélem tudtam segíteni.. :)
8.válaszoló: uhh, ezt nagyon jól kiszűrted ebből a pár mondatomból is, tényleg menekülök a csók elől, miközben vágyom is rá. Köszönöm a tanácsokat!
9.válaszoló: városban lakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!