Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya az arcom, akkor egy műtéten kívűl nincs más lehetőségem arra, hogy barátnőt szerezhessek?
Kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét.
De tényleg. Egy elfogulatlan embert kérdezz meg, hogy csúnya vagy-e. Ha a háziorvosod is azt mondja, hogy ezen jobb lenne műtéttel javítani, akkor hajrá. Különben meg inkább a belső értékeid fejlesszed. A szépség úgyis mulandó.
Fogszabalyozas, kozmetika?
Vagy ful, orr, allkapocs problémáid vannak?
A szépség relatív, és ezekszerint a csunyaság is.
Én mindig csodálkozva nézem, hogy milyen kinézetű emberek élnek párkapcsolatban, akiről soha elnem tudtam volna képzelni, hogy kellhet valakinek. Nyilván hasonló kategóriáju a társ is, de ez lényegtelen.
Nem lehet annyira csúnya az ember, hogy ne legyen egy hozzá hasonló csunya párja:)
Én is szeretem a szépet, a csinos alakot, a szabályos arcvonásokat, de valamiért az ebből kilógóakat jobban kedvelem, gondolok itt pl az elálló fülekre, vagy szeplőre, esetleg nagyobb orr, bármi, ami az amugy normális megjelenéséből kitűnik.
(ha mindez eggyüt szerepel akkor már nem, csak ha az összképben van valami feltünő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!