Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem elvakít?
Figyelt kérdés
Mert minden exem csúnya lesz miután szakitunk.2018. okt. 17. 18:15
3/8 anonim válasza:
határozottan. a szerelmesek agya olyan, mint amikor valaki másnak tartós mentális betegsége van, ez bizonyított tény.
4/8 anonim válasza:
Nem.Ezt magadnak magyarázod be,miután dobtak és nem tudod elviselni
"Nem baj,úgyis ronda volt hozzám" 😀
5/8 anonim válasza:
Nem lesz attól egyik exed se csúnya, hogy már nem vagytok együtt. Egyszerűen ha valakit szeretsz, szebbnek és jobbnak látod mint amilyen. A szerelem öl, butít, és nyomorba dönt ahogy a mondás is tartja.
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg nem látod se szebbnek, se jobbnak és nem is vakít el, hanem csak elnézőbb vagy vele szemben. Mindenki látja a szrt a másikban, csak ha szereted akkor hajlandó vagy lenyelni.
7/8 anonim válasza:
Szerelem egy drog kemikália az agyban. A szeretett az szerintem nagyobb dolog, mert az kitartóbb, és általában hosszútávú.
A szerelem túlértékelt, mint örökké tartó szerelem olyan nem létezik aki szerint igen az bizonyítsa be nekem! Hahaha Sok szerencsét!
8/8 anonim válasza:
Igen.
Amikor szerelmes vagy elnézed a másik hibáit,még ha azok máskor zavarnának is.
És nem tudsz tisztán gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!