Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene vele, ha utálom magam?
Hülyén hangzik a kérdés, de ez van. Van egy barátom akit nagyon szeretek, és ő is engem. Viszont én...mindent elrontok. Soha semmit nem tudok jól csinálni, csúnyának érzem magam, és úgy érzem mindenkit csak bántani tudok. Emiatt sokszor van rosszkedvem és sírok is, bántani nem bántanám magam soha, csak ha rámjön és “eszembe jut” milyen nyomorék vagyok legszívesebben meghalnék és csak sírok.
Persze a barátom próbál segíteni mert nem szeretné ha szomorú lennék, de ilyenkor semmi sem tud jókedvre derîteni, még ő sem. Látom rajta hogy fáj neki hogy nem tud segíteni, hiába próbál. Úgy érzem csak fájdalmat okozok neki ha együttvagyok vele, hiába szeretjük egymást. Szerintetek jobb lenne nekünk külön? Bele tudna nyugodni abba hogy odavagyok érte, de magam utálom és nem akarom bántani? Vagy mit tegyek? Előre is köszi. 16L
*Szal ha ő szeret téged, és szeretné ezt a kapcsolatot, és mellette szeretnél lenni
és te is fordítva viszonzod ezeket akkor ez tök jó,
Szeretetre alapul, ergó jó ez a kapcsolat.
Akkor viszont pedig örüljetek egymásnak, és ne ezen problémázz, hogy "de mi van , ha mégse jó neki?" De ő téged akar; kápíse?:)
Így csak tönkreteszed a barátodat.
Kíméld meg magadtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!