Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon csúnya arcom van,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csúnya arcom van, akkor sosem lehet majd barátnőm?

Figyelt kérdés

Van elég sok fiú és lány barátom is, velük jól kijövök, szóval szerintem a belső tulajdonságaim rendben vannak. De egyébként vicces, kedves, okos, öszinte, figyelmes vagyok.

Szerintem nincsenek nagy "igényeim", az átlagos, csendesebb lányok jönnek be és nem a "beképzelt modell" fajta.

Viszont a problémám az az, hogy eléggé csúnya az arcom. Persze figyelek arra, hogy ápolt legyek és hogy jó ruháim, frizurám legyen, de semmit sem ér. Nem nagyon javítanak sajnos az arcomon. És nem csak én gondolom úgy, hogy ronda vagyok, mert már több embertől is hallottam (ami igazából nem esett rosszul, mert már egy ideje tudom).

19F

2018. szept. 27. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lesz majd barátnőd. Az is lehet, hogy valakinek tetszik az arcod. 🙂

És a külső nem minden. 🙂

2018. szept. 27. 21:01
 2/9 A kérdező kommentje:
1.: Én sajnos egy olyan emberről sem tudok, aki szerint szép lenne az arcom. És sajnos a jó külső szükséges de nem elégséges feltétel :(
2018. szept. 27. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet, elmondom a véleményem :)
2018. szept. 27. 21:48
 4/9 Csiß ***** válasza:
100%

Ahogy a mondás tartja: "ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél,akkor nem lehet baj"

Lesz ott csaj.Csak rá kell találni :)

2018. szept. 28. 09:12
 5/9 Csiß ***** válasza:
100%
A végét meg nem írtam le :D Én sem vagyok egy matyóhímzés, mégis lett barátnőm.
2018. szept. 28. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire és milyenek az igényeid mellé.
2018. szept. 28. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha küldenél képet és megmondom.

Amúgymeg szerintem hozzá állás kérdése is.

2018. szept. 29. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező.... Én sem tetszem egy lánynak sem, mert ronda vagyok........ :( 22/F
2018. okt. 3. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem láttál még előnytelen külsejű férfit feleség oldalán (nem Onassisra gondolok!). Minden zsáknak akad foltja. Amint már fentebb írták: a belső fontosabb, mint a külső.
2018. okt. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!