Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék?
16 éves leszek nem sokára, 173 cm 75 kg vagyok
Tudom. Hogy fogynom kéne, de nem megy,nincs is akkora elhatározás, de én így amúgy is jól érzem magam a bőrömben
Barna(alul világosabb) színű a hajam, kb melltartópánt alá ér 5 cm-vel
Barna a szemem, szemüveges vagyok
Ennyit a kinézetemről, szerintem nem annyira taszító, így lány szemmel, de a fiúk egyáltalán nem érdeklődnek irántam
Tőlem sokkal dagibbak, találnak maguknak párt(és ezt tényleg nem egóból mondom)
Belülről:
Mindig vidám vagyok, és mindig viccelek mindennel(lehet ez a visszataszító?)
Zenész is vagyok, úgyhogy lehet az, hogy nincs sok szabadidőm emiatt? Vagy értitek jogy mire gondolok naaa :)
L
Bocsi ha érthetetlenül fogalmaztam
Sajnos alapjáraton a teltebb lányok nem igazán a férfiak esetei, nem mondom hogy nem lehetetlen párt találni, de sokkal nehezebb így.
Másrészt kérdés hogy mennyit vagy olyan környezetbe, ahol pasik meg tudnának találni. Pl aki otthonülősebb típus, és sulin kívűl nem jár sehova, nincsen sok ismerőse, annak nyilván nehezebb, mint akinek nagy a szociális köre.
Hiába hirdetik, hogy a kövérség szép, ebben a korban a szépségük teljében vannak a nők, nyílván a legszebbeket, legcsinosabbakat viszi mindenki.
Sajnos a kövérség hátráltató ebben a korban.
Ápoltságod, öltözködésed hogy áll?
Arcod milyen?
A súlyfelesleg sokszor torzítja a vonásokat. Konnektororr, toka, malacszem?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szoktam "bandázni" de csak így városba megyunk, hétvégén mindig, hátköznap nagyjából 2-3szor
A zenész alatt azt értem, hogy zenekarral játszom hangversenyeken, sok a zenekari próbám, illetve régen voltam zenekaros is, de arra már nincsen időm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!