Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkál mindig a pasim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkál mindig a pasim azzal hogy csunya vagyok?

Figyelt kérdés

Szórakozik velem es azt mondja hogy csunya vagyok multkor mondta hogy viccel de Kicsit rosszul esik. Tenyleg ritkan dicseri meg a kinezetem jo szep se vagyok de annyira szornyu se 175cm 58kg fekete haj , zold szem, sportosabb alkat

17/L

2018. okt. 5. 22:26
 1/9 anonim válasza:
100%
Mert egy ovodas a pasid, cukorfalatom.
2018. okt. 5. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem láthat csúnyának, ha téged választott!

Mondd meg neki, hogy ez nem vicces, és rosszul esik.

2018. okt. 5. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Mert pasid van, nem férfid.

19F

2018. okt. 5. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát elég szomorú ha dicsérni viszont sosem dícsér, mondd meg neki neked ezek tényleg rosszul esnek és nem viccesek. (Szerintem neki sem tetszene ha valamivel folyton bántanád "viccből).
2018. okt. 6. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert egy idióta? Ha nem lát téged szépnek, akkor nem is szeret téged igazán.
2018. okt. 6. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen fiúknak van barátja...... Engem meg MINDEN LÁNY elutasít a külsőm miatt, pedig egy lánynak sem mondanék olyat, hogy ronda................. Azt inkább a lányok mondják rám........ 22/F
2018. okt. 7. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Ilyen fiúknak van barátnőjük* ....
2018. okt. 7. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Le akar téged uralni azzal, hogy elveszi az önbecsülésedet. Ez nem lesz jobb később sem, sőt csak rosszabbodhat. Szabadulj meg tőle mielőbb, ennél jobbat érdemelsz.

Higyj nekem, anyukád lehetnék.

2018. okt. 23. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Vágj vissza neki legközelebb te is valamivel, mondjuk, hogy: " neked meg kicsi a pöc$öd".

Valamiért nagyon biztos a dolgában, hogy te annyira bele vagy szerelmesedve, hogy nem fél attól, hogy elveszít téged, vagy nem is érdekli annyira.

A tuti, hogy nem egyformák az egymás iránti tiszteletet és szeretet.

Más dolog ha mindkét fél vevő az ilyen poénból huzzuk egymást dolgokra.

2019. jan. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!