Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom más lányok képeit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom más lányok képeit lájkolja jogos ha zavar?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt , tényleg nagyon szeret legalább meg minden de egyszerűen zavar hogy amint nincs velem felmegy instagramra és annyit látok hogy lányok képeit likeolja de még csak nem is olyanokat akiket követ nem is ismeri őket , csak jól néznek ki , nem értem megnézi oke de miért kell még mindenki tudtára adni meg nyomot hagyni hogy ő azt a lányt megnézte , idegesít és nem tudom hogy szóljak e neki mert nem akarom ilyen hülyeségekkel idegesíteni holott azt mondta bármi van szóljak akármi nem tetszik vagy baj van . De egyszerűen nem vesz rá a lélek ezt meg mondani neki , holott nagyon zavar , de szerintem azt hiszi hogy én nem látom amiket likeol pedig instán meg lehet nézni ismerősök miket likeolnak , lehet túl féltékeny vagyok? Nagyon zavar

Légyszi segítsetek.

Előre is köszi <3

2018. okt. 4. 13:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek , ma mellettem nézte az instagramot és senkit nem likeolt mindent tovább pörgetett de azért megnézte a képeket , szoval szerintem tényleg azt hiszi hogy én ezt nem látom , nagyon idegesít és egyre jobban meg akarom neki mondani de nem tudom hogyan kezdjek bele , mert ma amikor tovább pörgette a képeket be akartam szólni neki hogy attól hogy most nem likeolsz semmit látom hogy miket kedvelsz amikor nem vagy velem , de viszont bunko stílusba sem akarom mondani ezért inkább nem mondtam semmit

És az egyik válaszolónak , aki szerint nem a barátnője a legjobb nője a világon , hát ne haragudj de én nem hiszem el hogy te tényleg szereted a barátnődet , ha ezt hallaná a barátnőd mit reagálna ? Hát nem hiszem hogy túlságosan örülne .

És nem én nem likeolok idegen fiúkat csak pár barátot mac akiket ismerek és tényleg nagyon jóba vagyok velük , de ezen kívül semmit , és nem azért likeolom mert hu de jól néz ki a pali dobok rá egy likeot hanem mert jóba vagyok vele

2018. okt. 5. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
6%

Najo ez már beteges. Szerintem keress fel egy pszichológust, komolyan mondom.

L

2018. okt. 7. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
#10 En egy ilyen duma utan reptettem volna a csajt, ennyire ontelt p1csa nem kene. Kerdezo te meg betegesen feltekeny van, az ilyen indokolatlan feltekenykexes csak mergezi a kapcsolatot, de szerintem is jobb ha szolsz neki finoman, mint hogy magadba folytod. Persze kedvesen, megkerosen, mivel egy kapcsolatban NEM alap az hogy mas lanyok kepei nem tetszhetnek, es likecolibratus van, egy kep tetszhet olyanrol is akihez ujjal se nyulnek ha egyszeruen olyan jo vagy erdekes
2018. okt. 7. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok és köszönöm a 6-osnak, hogy leribizett. Nem veszem magamra, ha nem probléma. Furcsa lenne, hiszen több, mint 20 éve vagyok házas a NEJEMMEL és van 3 gyermekünk. Én így gondolom. Ez az internetes lájkolgatás nem ér fabatkát sem. Szerintem. Egy jó szerelem nem ezen múlik. Én sosem voltam féltékeny. Tisztában kell lennie mindenkinek az érzésekkel. Ha van bizalom egymás között, akkor nincs féltékenység. Rémesen egyszerű. Emberek között vagyunk nap, mint nap. Ha iskolában vagy akkor azért, ha dolgozol, vannak munkatársaid. Ezek szerint nem nézhetek rá senkire, nem lehetek kedves senkivel és tetszhet senki, mert szeretek valakit?! Na, mindenki értékelje már át magát egy kicsit!

És bocs, hogy beleugattam a fiatalok érzelmi világába vén és tapasztalt fejjel.

2018. okt. 8. 22:54
 15/16 anonim válasza:
Én vagyok a 10-es. "Öntelt pcsa" hát ez tetszett. :D Ha tudnád, hogy mennyire kevés önbizalmam van az ilyen hozzáállású fiúk miatt, mint te vagy a kérdező barátja meglepődnél szerintem :D Ez a lájkolgatás is simán tönkre vágja egy lány önbizalmát, meg ezek a negatív megjegyzések is a barátnőkkel kapcsolatban. Értékelhetnétek azt, akivel együtt vagytok. Tudjátok minden férfi életében egy nő van, a barátnője, a többi maximum az árnyéka, ezt ne felejtsétek el. :)
2018. nov. 13. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Emberek ez nem beteges. Akkor én mondjam rátok hogy betegek vagytok mert ilyet írtok? Mindenki más! És ez nem is baj szerintem, persze bizonyos kereteken belül.

Kérdező, te pedig mond el neki. Nem kell bunkón. Simán rá is kérdezhetsz hogy plusz "miért van az hogy amikor melletted vagyok nem likeolsz, de amikor nem vagyok melletted akkor igen?" Szerintem ebbe semmi rossz nem lenne.

2018. nov. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!