Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha a barátnőtök más srácnak a képét "lájkolja" vagy más pasival beszélget facebook-on?
Figyelt kérdés
A barátnőm még a nyár elején ment haza busszal és oda ült mellé egy csávó, és nemsokára rá mondta h bejelölte facebook-on..hát persze ez engem már zavart mert nagyon féltékeny tipus vagyok (ami az enyém az az enyém!) és utánna rá nemsokkal "lájkolta" a profilképét amit már egy éve rakott fel talán..hát nem is kellet több ezen is kiakadtam és össze is vesztem vele :/ és így utólag meg is bántam mert hülyeségbe kötöttem bele mert csak egy lájk..:D de esetleg lehet hogy azért lájkolta mert tetszett neki a csávó? vagy csak szimplán a kép?2015. aug. 26. 13:24
1/32 anonim válasza:
Nem zavar, mert nem vagyok retardált.
2/32 anonim válasza:
Tisztázzuk, a barátnőd egy önálló ember, nem a tiéd. Ilyen miatt belekötni és veszekedni... ha 14 évesek vagytok, még belefér, afölött már nagyon gáz. Kicsit tegyél rendet a fejedben, amíg időben vagy.
3/32 anonim válasza:
Lesznek itt még bajok. Ide lájk, oda lájk, a facebookkal csak a baj van. De ha így viselkedsz, ott fog hagyni a csaj, nem lehet birtokolni valakit.
4/32 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem 14...de belátom hogy tényleg hülyeség volt..és ha meglát valami ilyesmit valami egyböl rosszra gondol ami megse történne de akkor is...és akárhogy nem szeretnék ilyen hülyeségeken fenn akadni de sajnos fenn akadok..de probálok azért változtatni
2015. aug. 26. 13:29
5/32 anonim válasza:
Mivel intelligens, kulturált ember vagyok ezért nem érdekelne különösebben. Ha mégis akkor normális emberi hangnemben megbeszélnénk ezt a dolgot.
6/32 A kérdező kommentje:
szoval akkor ennél nagyobb barom nem is lehettem volna hogy ilyen hülyeség miatt veszek össze vele?!... tömören megfogalmazva :D
2015. aug. 26. 13:31
7/32 anonim válasza:
Alapból nem zavar mert ismerőseinek a kèpeit szokta lájkolni.
Viszont az zavarna, hogy a buszon ismerkedik.
9/32 A kérdező kommentje:
a srác ült oda mellé..hát és én se nagyon örültem neki..
2015. aug. 26. 13:33
10/32 anonim válasza:
Mellèm is leszoktak ülni buszon, vonaton mègse adom meg senkinek a facebook elèrhetősègem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!