Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk titeket zavar ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket zavar ha a barátnőtök más srácnak a képét "lájkolja" vagy más pasival beszélget facebook-on?

Figyelt kérdés
A barátnőm még a nyár elején ment haza busszal és oda ült mellé egy csávó, és nemsokára rá mondta h bejelölte facebook-on..hát persze ez engem már zavart mert nagyon féltékeny tipus vagyok (ami az enyém az az enyém!) és utánna rá nemsokkal "lájkolta" a profilképét amit már egy éve rakott fel talán..hát nem is kellet több ezen is kiakadtam és össze is vesztem vele :/ és így utólag meg is bántam mert hülyeségbe kötöttem bele mert csak egy lájk..:D de esetleg lehet hogy azért lájkolta mert tetszett neki a csávó? vagy csak szimplán a kép?

2015. aug. 26. 13:24
1 2 3 4
 11/32 Janka néni válasza:
100%
Igen,lehet, hogy tetszik neki az a srác és még 1000 másik is. És? Tetszik neki egy csomó zenész, színész, mi egyéb is. Neked nem tetszenek mások? Szép lányok, jó fotók? Miért ne tetszhetne? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy Te valami folytatástól félsz rögtön. Na, ezt sürgősen fejezd be! Ha valaki annyira megtetszik neki (bárhol), hogy elhagy miatta, azzal úgy sem tudsz mit kezdeni és megakadályozni sem tudod. De az ilyen kiprovokált veszekedésekkel csak elfordítod magadtól és pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél.
2015. aug. 26. 13:35
 12/32 A kérdező kommentje:
igaz! de már mindegy ez miatt nem veszek vele össze még egyszer, felesleges lenne...csak a kapcsolatunkat rombolná
2015. aug. 26. 13:35
 13/32 anonim ***** válasza:
én is féltékeny tilus vagyok... de rá jöttem hogy nem kell idegeskedni... ha nem tudja meg érteni hogy te az ilyet nem szereted... veszekedés veszekedés hátán lesz... szakítani kell és meg van oldva... mert ha egyikötök se enged ugy is az lesz a vége... de ha olyannal beszél akit rég ismer... vagy én is ismerem csak nyugodtan... de csak kultúráltan... de ez oda vissza megy... hogy a csaj is szoljon bele abba hogy ki nem tetszik neki stb...
2015. aug. 26. 13:43
 14/32 anonim ***** válasza:
én nem értem mit kell olyan komolyan venni a likeot facen.... Én minden ismerőseim képét likolom, akár tetszik akár nem. Mit kell ennyit drámázni ezen
2015. aug. 26. 13:44
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

Előszöris: A kiakadásod kissé jogos volt. A barátnődnek nem kellene odaadni a facebookját (és vissza kellene utasítania a srácot) egy olyan srácnak, aki ismerkedni szeretne, hanem mondjuk kijelenteni, hogy van barátja és ennyi.

De azért finoman kellett volna neked felvetni, hogy ezt ne (valószínűleg nem lájk zavart téged, hanem az, hogy ennek a srácnak lájkolta a képét, akinek megadta a fb-ját).

A kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni, és a barátnődnek meg kellene értenie, hogy téged ez zavar, és ne csináljon ilyen. Valószínűleg nem a lájkkal van a bajod, hanem azzal, hogy ne ismerkedjen, ugye?

2015. aug. 26. 13:52
 16/32 anonim ***** válasza:
ilyet* bocsi.
2015. aug. 26. 13:53
 17/32 A kérdező kommentje:
dehogy szakitok vele..isten ments :) megprobálok inkább az ilyen helyeséggel nem törödni
2015. aug. 26. 13:54
 18/32 A kérdező kommentje:
igazából igen, azzal hogy ne ismerkedjen :)
2015. aug. 26. 13:55
 19/32 anonim ***** válasza:
A lájkoláson nem akadnék ki, viszont azon igen, hogy idegen srácoknak adja meg a facebookját a buszon, ráadásul akiken egyértelműen látszik, hogy ismerkedni szeretnének vele. Nem azért mert féltékeny vagyok, hanem azért, mert ez iszonyat nagy taplóság a részéről, gyakorlatilag az a srác egy B terv, hogyha mi szétmegyünk, akkor legyen kivel flörtölgetni. Én megmondanám neki hogyha erre vágyik akkor csinálja, viszont akkor engem felejtsen el.
2015. aug. 26. 14:14
 20/32 A kérdező kommentje:
de nem is egy busszal járnak söt még közel se laknak egymáshoz söt a srácnak nem is erre van a sulija :) szoval nem tudom miért jött erre busszal :)
2015. aug. 26. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!