Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha a barátnőtök más srácnak a képét "lájkolja" vagy más pasival beszélget facebook-on?
Még szép hogy zavar!
20/F (meleg)
.....
...
...
...
..
.
csak vicc volt XD
Viccet félre téve, nem zavar, teljes mértékben megbízom benne
nem, én nem vagyok féltékeny típus és megbízok a barátnőmben, eddig nem adott okoz, hogy ne bízzak...
22F
A baratomat nem zavarja mert elszoktam neki mondani kivel es mit beszelgetek :) es mert bizik bennem es en is benne
18/L
Annyira szánalmas. Mindenki ahogy felkel már a telefonját nyomogatja, nyomkodja a facebookot, lájkolgat írja a nevetséges semmit érő kommenteket. Megy az utcán a csaj, vagy csávó, nyomkodja egyfolytában. Aztán kis szerencsével nekimegy egy oszlopnak. Hol éltek ti? Nem az én bajom, csak jókat nevetek az emberi butuláson.
Elkérjem a facebookját? :))) Pffff. Ha annyira nem bízol benne akkor ne maradj vele, ha meg megbízol akkor hagyd a facebookot a francba!
Volt nem egy olyan kapcsolatom ahol a másik fél csak azt a szart nyomkodta és beleuntam az egészbe, majd csak annyit mondtam bye bye.
A nyugat nagy baromsága az az oldal, ezzel torzítják el az emberek agyát, sok hülye alkalmazás, semmire elvesztegetett percek, órák, napok évek és ha így folytatódik évtizedek. Az okostelefon is egy felesleges árucikk, a múltkor utaztam vonaton és elém ült egy anya a 4 éves kislányával, a gyereknek már volt tablettje és tudta használni, valami gagyi játékkal szórakozott.
Ennyi idős koromban az udvaron játszottam, homokoztam lapáttal spaklival stb., álmodoztam a jövőmről, vajon mi leszek ha nagy leszek, mi motívál majd. Most meg mi van? Tablet, okostelefon érintőképernyő, facebook, meg a sok hülyeség ami eltorzítja az ember agyát,a cégek nagyon jót kaszálnak ezekből.
Gondolja át mindenki hogy milyen élete van. Ha ez így neki jó hogy a semmire vesztegeti az idejét, hát legyen. Nem az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!