Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk titeket zavar ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket zavar ha a barátnőtök más srácnak a képét "lájkolja" vagy más pasival beszélget facebook-on?

Figyelt kérdés
A barátnőm még a nyár elején ment haza busszal és oda ült mellé egy csávó, és nemsokára rá mondta h bejelölte facebook-on..hát persze ez engem már zavart mert nagyon féltékeny tipus vagyok (ami az enyém az az enyém!) és utánna rá nemsokkal "lájkolta" a profilképét amit már egy éve rakott fel talán..hát nem is kellet több ezen is kiakadtam és össze is vesztem vele :/ és így utólag meg is bántam mert hülyeségbe kötöttem bele mert csak egy lájk..:D de esetleg lehet hogy azért lájkolta mert tetszett neki a csávó? vagy csak szimplán a kép?

2015. aug. 26. 13:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ez nem mentség arra hogy megadta neki a facebookját. FB-t annak adsz meg akivel ismerkedni akarsz. A barátnőd épp bespájzolt magának egy B tervet, arra az esetre, ha szétmennétek.
2015. aug. 26. 14:20
 22/32 A kérdező kommentje:
szerinted elkérjem a facebook-ját?:) hogy esetleg lássam hogy nem-e irt neki vagy valami? bár nem hiszem :/ ö nem ilyen tipus és megbizok benne, csak azért ez nagyon rosszul esett
2015. aug. 26. 14:22
 23/32 anonim ***** válasza:

Még szép hogy zavar!

20/F (meleg)

.....

...

...

...

..

.

csak vicc volt XD

Viccet félre téve, nem zavar, teljes mértékben megbízom benne

2015. aug. 26. 14:50
 24/32 anonim ***** válasza:

nem, én nem vagyok féltékeny típus és megbízok a barátnőmben, eddig nem adott okoz, hogy ne bízzak...

22F

2015. aug. 26. 14:58
 25/32 anonim ***** válasza:
#22: Ne kérd el!
2015. aug. 26. 16:33
 26/32 anonim ***** válasza:

A baratomat nem zavarja mert elszoktam neki mondani kivel es mit beszelgetek :) es mert bizik bennem es en is benne

18/L

2015. aug. 26. 17:26
 27/32 anonim ***** válasza:
Janka nénivel maximálisan egyet értek!
2015. aug. 26. 19:23
 28/32 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas. Mindenki ahogy felkel már a telefonját nyomogatja, nyomkodja a facebookot, lájkolgat írja a nevetséges semmit érő kommenteket. Megy az utcán a csaj, vagy csávó, nyomkodja egyfolytában. Aztán kis szerencsével nekimegy egy oszlopnak. Hol éltek ti? Nem az én bajom, csak jókat nevetek az emberi butuláson.

Elkérjem a facebookját? :))) Pffff. Ha annyira nem bízol benne akkor ne maradj vele, ha meg megbízol akkor hagyd a facebookot a francba!

Volt nem egy olyan kapcsolatom ahol a másik fél csak azt a szart nyomkodta és beleuntam az egészbe, majd csak annyit mondtam bye bye.

A nyugat nagy baromsága az az oldal, ezzel torzítják el az emberek agyát, sok hülye alkalmazás, semmire elvesztegetett percek, órák, napok évek és ha így folytatódik évtizedek. Az okostelefon is egy felesleges árucikk, a múltkor utaztam vonaton és elém ült egy anya a 4 éves kislányával, a gyereknek már volt tablettje és tudta használni, valami gagyi játékkal szórakozott.

Ennyi idős koromban az udvaron játszottam, homokoztam lapáttal spaklival stb., álmodoztam a jövőmről, vajon mi leszek ha nagy leszek, mi motívál majd. Most meg mi van? Tablet, okostelefon érintőképernyő, facebook, meg a sok hülyeség ami eltorzítja az ember agyát,a cégek nagyon jót kaszálnak ezekből.

Gondolja át mindenki hogy milyen élete van. Ha ez így neki jó hogy a semmire vesztegeti az idejét, hát legyen. Nem az én bajom.

2015. aug. 27. 11:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Sőt én még meg is mondanám a csajnak hogy vagy a facebook vagy én, válasszon.
2015. aug. 27. 12:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Engem csal akkor zavar ha tudom hogy a fiunak tetszik a bnom!
2015. nov. 10. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!