Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket nem zavar ha a diszkob...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar ha a diszkoba a barátnőtök oda megy 3 fiú hoz 1x találkozot velelük és mind a 3 már puszilkodik is?

Figyelt kérdés
a barátja látta de nem is szolt semmit nem is ismerjük csak vele is 1x találkoztunk engem ez tuti zavarna ha mást fiút puszilgat a barátnőm titeket nem ?
2015. jún. 27. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én biztosan nem mennék oda semmilyen fiúkhoz, ha egyszer találkoztam velük, miközben barátom van, aki ráadásul épp velem van. Az viszont egyáltalán nem probléma szerintem, ha az ember ad két puszit a fiú ismerőseinek. Én is szoktam, sőt, kapaszkodj meg, a párom barátainak is puszival köszönök!
2015. jún. 27. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon felfújod. Most az miért kéne hogy bárkit zavarjon, hogy köszönt más embereknek? Sokszor meg ha pl más kezdeményezi a puszit akkor nem fogod visszautasítani, mert ciki és megsérted vele a másikat.
2015. jún. 28. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!