Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar, ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar, ha az exbarátnőtök néha lájkolja a képeteket?

Figyelt kérdés

2016. aug. 31. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Attól, hogy szakítottunk, még ugyanúgy ismerjük egymást, mint előtte...

2016. aug. 31. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
leszarom
2016. aug. 31. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Én letiltottam. ^˛^
2016. aug. 31. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszek fel semmit a facebookra igy senki nem tudja lajkolni.
2016. aug. 31. 15:02
 5/8 Feke17MKSz ***** válasza:
100%
Van amikor igen és van amikor nem. Tegyük fel hogy végiglájkolja hirtelen minden képed. Igen ez zavarna. De ha mondjuk 5 feltöltött kép közül lájkol max 2-3at az nem zavaró szerintem. De egyértelműen számít az is hogy milyen körülmények között ért véget a kapcsolat. 19F
2016. aug. 31. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:

dehogy, minél több a like annál jobb... :D

a viccet fére téve, egyáltalán nem zavar. Az viszont igen ha pl csak az olyan képeimet likeolja amin egyedül vagyok. Mintha azt mondaná "szakíts a pároddal"!

2016. aug. 31. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
én az exbarátnőmet törölném
2016. szept. 3. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Tudom nagy "divat" jóban lenni exekkel manapság, viszont szerintem az ember magának tesz rosszat (meg a másiknak is) ha tartja a kapcsolatot szakítás után. Az a kapcsolat sosem lesz igazán lezárva és nem tud az ember 100% teljes szívvel a következőbe belekezdeni még ha meg is van győződve az ellenkezőjéről. Soksok év után jön rá az ember hogy azért romlottak el a későbbi kapcsolatok mert egy régit nem zárt le teljesen. Ezért szerintem a facebook letiltás a jó módszer. Minek tartani a kapcsolatot ha úgysem akarsz tőle semmit? Ha meg akarsz (pl "barátságot"), akkor még nincs igazán vége.
2016. szept. 7. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!